Přejít na obsah

AB Cryptobox 650HDC - zkušenosti


Trabi

Doporučené příspěvky

Zdarec, po dlouhy dobe jsem koukal do OMKO obchodu a nasel tam tento STB, ma s nim nekdo nejake zkusenosti? Prej funguje na UPC a ma PVR funkce....uzda se mi elkem levnej, oproti treba TechniSatu....diky za odpoved

  • 1000 Mb/s
  • ∞ GB 10 Mb/s
  • Komplet
  • VF Station, CA modul
  • Praha-Nusle
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Minulý týden jsem ho koupil,ale nepodařilo se mi ho zprovoznit.Odmítal přijmout jakýkoliv PIN,takže se mi nepodařilo spustit počáteční instalaci.

Takže musel zpátky do obchodu.Dnes jsem donesl druhý,ten zase žádný PIN nepotřeboval ani nechtěl,ale chová se jako satelitní tuner.

V menu žádná zmínka o tom,že se jedná o kabelový tuner.Software je skutečně pro satelitní tuner.Anténní vstup a výstup má sice jako kabelový tuner,ale tím to asi končí.Pokud zadám automatickou instalaci tak to vyhledává satelitní transpordery.Taky je tam na obrazovce symbol satelitu.Takže musím volat na podporu,snad mi poradí.Doufám,že je chyba ve mně a né v přijimači.Ještě se ozvu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Když se ptá na 650HDC ,tak nevím proč bych psal o 650HD.Takže první poznatky.S přijímačem AB Cryptobox 650HDC dostanete skutečně satelitní příjimač se vším všudy.Neobtěžovali se provést nějaké odlišení,aby zákazník poznal,že se jedná o přijimač kabelový.Jediné skutečné odlišení je v anténních konektorech.Označení na čelním panelu,nabídka v menu i software je skutečně pro 650HD.První nepřijemnost vás potká hned při první činnosti s tímto přijímačem.Žádná funce Fast Scan se u tohoto přistroje nenachází(alespoň jsem ji nenašel,pokud mě někdo opraví budu rád).Takže prvotní prohledání trvalo 2hod.15min.(135min),což se mi zdá zatraceně dlouho,u TV to trvá asi 3min.Tento velmi nepřijemný nedostatek je maličko kompenzován funkcí "uložení nastavených kanálů",není proto třeba po každém přelaďování znovu řadit kanály.

Nahrávání jak přímé,tak přes EPG je v pořádku.Nahrávky v SD přehrajete bez problému v PC a upravíte jak chcete.Nahrávky v HD je pak možno přehrávat v PC až po jeho konvertování programem PC_TS.EXE (ke stažení: http://download.abcom.sk/).

Po aktualizaci software se objeví nové funkce jako DNLA,Google maps,FTP download a další.Mapy se mi zatím nepodařilo plně zprovoznit,jdou současně s TV vysíláním,takže jsou průsvitné pod nimi běží program tv a nejsou tam žádné ovládací prvky.

Obraz je celkem dobrý akorát je znatelně tmavší,než na TV,nevím zda je to u těchto mašinek normální,ale nenašel jsem tam žádnou možnost nastavení obrazu(jas,kontrast,barevnost atd.). Další poznatky zase za čas.Pokud má někdo konkrétní dotaz,tak sem s ním.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...