Přejít na obsah

Nelze se pripojit k PSN (playstation network)


Návštěvník Gesmi

Doporučené příspěvky

Návštěvník Gesmi

Ahoj, prosim o radu z vypadkem PSN

 

Mam kabelove pripojeni k internetu od UPC. Od UPC mame v jednom byte jejich wifi-modem, k nemu mam pripojen pres sitovy kabel dalsi wifi router (D-Link) v druhem byte. Ten vyuzivam na pripojeni veskerych zarizeni u sebe v byte - notebooky, telefony, TV a prave playstation3.

 

Prave u posledne jmenovane ps3 se najednou nelze pripojit k Playstation Network (PSN) - sluzba pro propojeni online s ostatnimi ps3 a pro vstup do ps obchodu. Samotne pripojeni na intenet pres ps3 je ale v poradku, stejne tak ostatni zarizeni v siti bezi bez problemu. Na jinych zarizenich (mobil, notebook) se do PSN prihlasit lze.

 

Kdyz se pripojim na internet k sousedove wifi (take ma UPC), tak se ps3 k PSN v pohode pripoji. Jelikoz jsem konzoli i resetoval, dedukoval jsem ze problem neni v ni. Zkusil jsem tedy preinstalovat svuj wifi-router (d-link). Vratil jsem ho do tovarniho nastaveni a celou sit nastavil znova. Bohuzel problem stale pretrvava. Rikal jsem si, ze mozna jde o kratkodoby vypadek, tak jsem nechal vec byt. Ale ani po 2 tydenni dovolene se problem nevyresil.

 

Mohl by nekdo poradit co s tim? Jeste jsem nezkousel preinstalovani UPC modemu (pouze vypnuti a zapnuti), ale rad bych se nejdriv zeptal nez to zase vsechno rozhasim... Zkousel jsem googlit pomoc, moc stesti jsem nemel. Jedine snad ze by mohl byt problem s DSN servery? Ale vice informaci jsem ohledne toho nezjistil. :scratch:

 

PS - Ted par dnu se jeste objevil problem kdy nam nejde stahnout posta pres wifi v mobilni aplikaci (aplikace mail v iOS) ale ostatni internet funguje, ze by podobny problem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA

WiFi modem od UPC je zároveň i router, takže když za něho dáš ještě další router, tak je to hned od základu špatně a dost těžko tam budeš něco dohledávat. Pro bezdrát někde po bytě se za WiFi modem od UPC dává už jenom AP, resp. pokud ten WiFi modem od UPC má sloužit jenom jako modem, tak se musí přepnout do režimu bridge a pak jako router bude fungovat ten D-Link. Tímto začít a pak se dá případně hledat dál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Gesmi

Hm, tak to je blby. Co s tim tedy? V techto vodach jsou me znalosti omezeny.

 

V obou bytech potrebuji mit wifi pristup k internetu. Tzn. bridge varianta neprichazi v uvahu. Asi se neda nejak potlacit router funkce toho dlinku aby fungoval ciste jako AP? Reseni je tedy investovat do nejakeho AP a prohodit ho za ten dlink router? Staci v tomto smeru koupit neco levnejsiho napr na alze - http://www.alza.cz/pristupove-body-access-point/18853413.htm#f&pg=1&pn=1&po=1 ?

 

Jenom jeste poznamka oba byty jsou dale od sebe takze pripojeni se na wifi od UPC v obou neni realne. Druhy byt neni velky (2 mistnosti) nepotrebuji tedy velky rozsah wifi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA

701 vyhovuje, ale je pomalejší než 801. A pokud jde o ty dva routery za sebou, tak jediný co by mohlo pomoct je, že v D-Linku nastavíš DMZ pro IP adresu, kterou ve vnitřní síti používá PS. Ovšem znamená to, že buď v D-Linku napřed svážeš MAC od PS s konkrétní IP (binding), anebo v PS natvrdo nastavíš IP ve vnitřní síti mimo rozsah DHCP a v D-Linku pak stejný adrese dáš DMZ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

AHOJ...mám nově zřízený internet od UPC po kabelu....na všech PC internet funguje.....ale na PS3 se mi nechce přihlásit k PSN...

 

PS3 je přihlášen k routeru...při testu mám připojení PS3 mám u prvních dvou řádcích "SUCCEEDED" ale u PSN mám Failed :(

 

Pokud se chci přihlásit do PSN napřímo tak mi to vypisuje chybu 8071053D

 

DÍKY ZA RADY

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle diskuzí na internetu se tento kód objevuje, když je PSN kvůli údržbě nedostupná. Doporučuje se restartovat PS3 a zkusit se po nějaké chvíli připojit znovu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...