Posted December 16, 200519 yr Jiz delsi dobu pozoruju ze u nekterych tv kanalu (ČT1 a 2) pri vysilani v obrazovem sirokouhlem formaru 16:9, dochazi k trhani spodni ctvrtiny obrazu. Pri zkusebnim prijmu pres obycejne anteny jsem problem nezaznamenal, takze zavada musi byt nekde na strane Karnevalu (asi vadny prijimac). Zaznamenali jste nekdo take podobne problemy v jinych mestech ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
December 17, 200519 yr Author TAKZE PRO TECHNIKY KARNEVALU - UDELEJTE S TIM PROSIM NECO, NEDA SE NA TO DIVAT Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
December 17, 200519 yr Bohužel musím potvrdit, že i v Ústí nad Labem se tato závada vyskytuje. Domnívám se však zda to spíše není na straně ČT ev.přenosové trasy Czechlinku. Uvidíme, zda to bude i v digitálním přenosu - už se těším, až mě kontaktují
December 18, 200519 yr Ostrava-jih bez problému Edit1 : Konkretne Dubina jedine ze by to nedelalo porad, ale vcera, nebo predevcirem vecer jsem videl na CT2 nejake cosi a jelo to ok Edited December 18, 200519 yr by SWE