Odesláno 6. března 2014 12 let Ahoj, mam od UPC HD PVR Kaon + samsungovskou tv LE40C570. Netusite nekdo, jestli lze pomoci jednoho ovladace od techto dvou zarizeni ovladat oboje? Zkousel jsem ovladac od stb naladit na tv podle postupu z manualu (alespon jsem tak instrukce pochopil, ze tim nastavenim je mysleno jeho propojeni i s televizi), vsechny kody, ale bez uspechu. Nebo je nutne poridit nejaky univerzal?
Odesláno 6. března 2014 12 let Nejvhodnější je univerzal, ale takový, který dokáže signál příjmout a pak si to uložit, obvykle s unvierzálem jedou jen základní funkce (zapnutí/vypnutí, přepínání, zesílení zeslabení,...).
Odesláno 6. března 2014 12 let Může to být i ovladačem. Někdy v únoru jsem řešil (sice na LG), jeden ovladač fungoval a druhý ovladač s tím samým kódem ne...
Odesláno 6. března 2014 12 let Zkus kod 042 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 12. března 2014 12 let Diky tomusi, jsi carodej! Vyzkousel jsem vsecky cisla, co byly v manualu... ale az tve 042 fungovalo.
Odesláno 27. prosince 2015 10 let mam také upc horizon HD DVR Mediabox a nemuzu sparovat moji tv haier, nevi negdo kod pro tv haier let39c800hf dekuji.
Odesláno 10. března 2016 10 let Zdravím Mám TV od Thomsona ale kód který mám original od horizon HD DVR Mediaboxu tak nefunguje... Neznáte někdo nějaký jiný???
Odesláno 14. března 2016 10 let Freedome superior 4 in 1. Mám tenhle ovladač. Programuje se během pár sekund pripojenim k PC. Mne funguje s Kaonem, Tv LG a dokonce ovládá i Apple TV. A nestojí moc. Funkce má plné, nejen zapnuti vypnuti prepnuti a hlasitost. http://m.heureka.cz/dalkove-ovladace/da ... or-4-in-1/
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.