Odesláno 6. března 2014 11 let Ahoj, mam od UPC HD PVR Kaon + samsungovskou tv LE40C570. Netusite nekdo, jestli lze pomoci jednoho ovladace od techto dvou zarizeni ovladat oboje? Zkousel jsem ovladac od stb naladit na tv podle postupu z manualu (alespon jsem tak instrukce pochopil, ze tim nastavenim je mysleno jeho propojeni i s televizi), vsechny kody, ale bez uspechu. Nebo je nutne poridit nejaky univerzal?
Odesláno 6. března 2014 11 let Nejvhodnější je univerzal, ale takový, který dokáže signál příjmout a pak si to uložit, obvykle s unvierzálem jedou jen základní funkce (zapnutí/vypnutí, přepínání, zesílení zeslabení,...).
Odesláno 6. března 2014 11 let Může to být i ovladačem. Někdy v únoru jsem řešil (sice na LG), jeden ovladač fungoval a druhý ovladač s tím samým kódem ne...
Odesláno 6. března 2014 11 let Zkus kod 042 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 12. března 2014 11 let Diky tomusi, jsi carodej! Vyzkousel jsem vsecky cisla, co byly v manualu... ale az tve 042 fungovalo.
Odesláno 27. prosince 2015 9 let mam také upc horizon HD DVR Mediabox a nemuzu sparovat moji tv haier, nevi negdo kod pro tv haier let39c800hf dekuji.
Odesláno 10. března 2016 9 let Zdravím Mám TV od Thomsona ale kód který mám original od horizon HD DVR Mediaboxu tak nefunguje... Neznáte někdo nějaký jiný???
Odesláno 14. března 2016 9 let Freedome superior 4 in 1. Mám tenhle ovladač. Programuje se během pár sekund pripojenim k PC. Mne funguje s Kaonem, Tv LG a dokonce ovládá i Apple TV. A nestojí moc. Funkce má plné, nejen zapnuti vypnuti prepnuti a hlasitost. http://m.heureka.cz/dalkove-ovladace/da ... or-4-in-1/
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.