Guest Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Nevimjak Vám, ale v Ostravě( vim o mě) ta rychlost skače jak prase v žitě.....Jednou je to temer 3500 kbps, ale za hodku to spadne na 600-700, a tak to zkáče jak se mu chce.....Dělá to i nekomu jinému? Je to děs a už mě to sere...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Nevimjak Vám, ale v Ostravě( vim o mě) ta rychlost skače jak prase v žitě.....Jednou je to temer 3500 kbps, ale za hodku to spadne na 600-700, a tak to zkáče jak se mu chce.....Dělá to i nekomu jinému? Je to děs a už mě to sere...... A kde měříštu rychlost. Při takhle velký rychlosti to chce používat větší soubor na test. Malé soubory mohou dělat zkreslené výsledky Petr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Skáče to- vypadává to- je to hrůza- mohli by mít nastavenout celou sit nejak jednotně??? asi ne kdyz to každýmu dělá neco jinýho- i když jemožný že to testujou na různý způsoby v různých okresech a pak tam daj tu variantu na kerou si lidi nejmíň stěžovali.... jinak mě osobně to jede v poho- teda až na ICQ... to furt padá jak jen to jde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 A kde měříštu rychlost. Při takhle velký rychlosti to chce používat větší soubor na test. Malé soubory mohou dělat zkreslené výsledkyPetr jasně, ale ja to vidím ty výkyvy primo ve stahovaní ( treba DC++, a další) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PPK Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 Nejaky vykyvy v rychlosti ani nejak nemam, kdyz pominu skoky na nulu pri kazdym vypadku a to jim to ted bohuzel pada obden kazdou chvili od zvyzeni na 2000/150 Aktualne na DC mi to dava pres 200 kB/s uplne v pohode a stabilne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 Zdá se mi to a nebo se měřák stažených dat defintivně zarazil na 15.7. a tudíž se jim udělaný traffic malinko (zase) neaktualizuje? Jinak s DC++ je to různý, ten kdo nekecá a opravdu jede T1 až T3 a nefakuje linku, tak to opravdu takhle lítá...jinde ale klasicky do 10kB a jssem rád že jsem rád a hlavně že to jede. Jinak teď jsem zas oseddlal oslíka...sice musím povolit max rychlost a ono to je i tak lepší - stejně se ten upload upraví v můj DL prospěch a pak to taky docela dobře jede...3koda že nejde zrušit sdílení stahovaných dat...mno ale kdyby to šlo, tak by se toho asi moc nesdílelo...tak nic. Další škoda je, že DC++ nemůže vyhledávat soubory globálně....ono to ani samosebou není realné, ale umíte si představit ty hledací výsledky!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 Jo tak to vypada, ze se to skutecne nepocita...to uz je potreti nemylim-li se. Aspon si budu moct natahnout nejaky novy ISO Linuxu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts