Přejít na obsah

receiver Xtrend ET9500


Návštěvník inko1

Doporučené příspěvky

Linux nie je urcite prekazkou - od vyroby je tam standarny image (OS) nainstalovany, do ktoreho si mozes doplnit pluginy podla potreby.. alebo nainstalovat rozne ine verzie (VTI, Blackbox atd.), ono nevyhoda na forach je, ze 99% ludi si kupuje satelitnu verziu (dvb-s), dvb-c uzivatelov je malo - a tomu zodpoveda aj priorita vyrobcu/supportu.. plus staznosti uzivatelov, ze VFD displej je rozmazany (pouzili blby material na predny panel, okolo znakov je take svetelne halo), tunerova cast sa zahrieva na 60-70 stupnov (hoci pri dvb-c je to menej, kedze tie tunery nemusia napajat lnb konvertory a pod.), niektori maju nekvalitne nalakovane skrinky - su to mozno blbosti, ale za tu cenu by to urcite nemalo byt (nebavime sa o noname za 50 eur)!!

 

Technisat v poslednych verziach fw ma tiez trvalo spusteny ventilator (predtym sa spustil len obcas, ked bolo moc teplo).. ale je tichsi ako Vu+, samozrejme najdes navody na modifikaciu riadenia otacok ci vymenu ventilatora za tichy model (no pada ti zaruka)..

 

Vu+ ma velmi peknu android aj ios aplikaciu na streamovanie - nainstalujes, nastavis a ides.. rovnako cez www rozhranie (ktore mozes presmerovat aj do WAN a pozerat/prepinat programy z ineho miesta).. Technisat ma sice upnp server, ktory je zabugovany, na tablete/mobile to musis vselijako nastavovat inymi aplikaciami (ako vlc player), ked to chces presmerovat von, musis prepisovat adresy streamu atd..

 

Idealny by bol stb s vyrobnou kvalitou Technisatu a moznostami Vu+.. ale taky zial neexistuje.. neviem, v sucasnom stave by som volil Technisat (aj napriek problemom so streamovanim), mozno o polroka ci rok bude Vu+ odladeny aj pre dvb-c.

  • Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kodl

Jen poznámka - TechniSat Digicorder ISIO C má ventilátor, protože má integrovaný disk. TechniSat Digit ISIO C nemá ventilátor, protože nemusí chladit disk - připojuje se k němu externí disk (buď pomocí eSATA nebo USB). Já mám doma Digit ISIO C a k němu přes eSATA připojený disk WD My Book AV 1TB (filesystem FAT32) - naprosto tiché řešení.

Píšeš, že by ti stačil jeden tuner - v tom případě můžeš do hledáčku zařadit i nový TechniStar K2 ISIO.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník inko1

Tak na tu recenzi si moc rád počkám.Děkuji vám všem za cenné rady,díky nimž snad zvolím správně a při vlastním nákupu nevyhodím zbytečně nemalý peníz!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...