July 25, 201312 yr Dobrý den, mám stejný problém jako Jam - viz níže, ale nenašel jsem žádný závěr, setkal se někdo s podobným problémem? Při nahrávání jednoho pořadu, nelze sledovat jiný program na dalším muxu. Vypadá to teda na nefunkčnost 2.tuneru? Lze zjistit, že 2.tuner je kaput? Díky za rady, mir69 Re: Kaon KCF-B3000HCO - Firmware - nedostatky - aktualizace Příspěvekod jam » ned, 5.5.2013, 20:31 Po několikaletém víceméně bezproblémovém používání KAonu, překvapil dnes Kaon touto závadou: Nelze sledovat jiný MUX než ten, na kterém běží aktuální nahrávání. První, co mě napadlo, že je plný disk a kvůli timeshiftu mě nepustí jinam, ale místa je víc jak 100GB. Je možné, že by odešel jeden tuner a Kaon to nijak neavizoval? Může to nějak souviset s přeskupením kanálů? Ale v seznamu vidím všechny, čili aktualizace pozic proběhla. Nemáte někdo s tím zkušenost? Ještě později zkusím tovární nastavení, nakonec s krvácejícím srdcem formát HDD, ale mám tam filmy, o které bych nerad přišel
July 25, 201312 yr Udelej tovarni nastaveni STB a format HDD, kdyz to nezabere, tak je to na vymenu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno