July 10, 201313 yr Zdravím, potřebuji poradit dneska mi přišel CIA modul od UPC na moji telku. Mám problém že nemůžu prostě naladit ani jeden program. Zkoušel jsem automatické i ruční lazení a prostě furt nic. Prosím o radu nebo nějaký typ. Je to pro slot CI+ ale díval jsem se že by to měla tahle televize mít tak nevím už co dál. Díky za rady
July 10, 201313 yr CI modul NEMA s ladenim TV nic spolecneho. Slouzi pouze pro rozkodovani sifrovanych kanalu. TV ti musi jit naladit i bez toho modulu... - - ALLinONE CA modul OVA
July 12, 201313 yr Zdravím,potřebuji poradit dneska mi přišel CIA modul od UPC na moji telku. Mám problém že nemůžu prostě naladit ani jeden program. Zkoušel jsem automatické i ruční lazení a prostě furt nic. Prosím o radu nebo nějaký typ. Je to pro slot CI+ ale díval jsem se že by to měla tahle televize mít tak nevím už co dál. Díky za rady Má ta TV DVB-C tuner ? Pokud ano, nemůže být žádný problém, pokud ne tak nelze opravdu nic naladit.