Odesláno 29. června 2013 11 let A nastavil jsi na DO kód pro TV LG podle návodu? Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 19. října 2013 11 let EPG Od chvíle kdy jsem tento STB od UPC dostal dochází k poruchám EPG - u jednotlivých kanálů se objevuje "není informace", někdy pouze místo několika pořadů (např. do 12 hodin se EPG zobrazuje, 12 - 14 hod. je "není informace" a od 14 se zase zobrazuje), jindy u některého kanálu se informace nezobrazí vůbec. Máte někdo podobnou zkušenost?
Odesláno 6. listopadu 2013 11 let Stejný problém. U Handana CV 6000 zůstávají kolonky často prázdné, u Kaonu KCF-B4003HCO se narozdíl od Handanu zobrazuje text "není informace". Je zřejmé, že chyba nebude v přístrojích, ale nejspíš u samotného operátora. Ani u pozemního (DVB-T) vysílání, ani u žádného jiného, mnou vyzkoušeného poskytovatele služby (Softex, DIGI-TV), se žádné problémy s EPG kupodivu neprojevují. Ostatně, co bys chtěl za ty prachy...
Odesláno 7. listopadu 2013 11 let Co se tyka Handana CV 6000, tak tam je problem ve FW, kdy EPG cyklicky vypadava. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 7. listopadu 2013 11 let Myslím, že to není zcela přesné. Mám Handana od té doby, kdy ho začalo UPC nabízet a zatím pozoruji cyklické vypadávání EPG u programů, které patří do jiného muxu, než je právě sledovaný. Jinak musím přiznat, že přes počáteční výhrady k tomuto STB jsem s ním naprosto spokojen, vadí jen, že neumí přijímat HD signál. Když jsem si před časem pořizoval druhé zařízení k pronájmu, měl jsem na vybranou , zda vrátit Handana, nebo Kaon (byl to první 3000), raději jsem vrátil Kaona a pořídil si CI modul.
Odesláno 7. listopadu 2013 11 let Na TV Samsung pozoruji u EPG v poslední době taky výpadky. Teď naposledy v sobotu nebylo nic načteno u Primy HD a u některých stanic vůbec nesedí časy a obsah.
Odesláno 7. listopadu 2013 11 let Tyto výpadky, myslím, souvisí s několikadenním obdobím zmatků, které následují každoročně (alespoň podle mých pozorování) po změně času.
Odesláno 8. února 2014 11 let Ma pouze integrovanou čtečku karet, CI slot nema. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.