April 5, 201312 yr Zdravám. Mam problem se sluzbou SmartGuard. Po nejake dobe se vypne a v centru akcii (tak vlajka vedle hodin) pise zapnout UPC smart guard. Po kliknuti je ale i tak furt vypnuti. Nevi nekdo co s tim je? Preinstaloval jsem i windows ale i tak to porad dela. Za odpoved dekuji.
April 5, 201312 yr Dobrý den, jakou verzi windows máte? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
April 5, 201312 yr Mam verzi Windows 7 64-bit. Este som zabudol napisat ze po restarte PC smartguard zas na nejaku dobu funguje a nekdy zas se pri startu ani nespusti.
April 5, 201312 yr To bude patrně chyba přímo antiviru F-Secure. Odinstalujte UPC SmartGuard a následně stáhněte a spusťte toto: ftp://ftp.f-secure.com/support/tools/ui ... onTool.zip Nakonec restarujte PC a zkuste znovu nainstalovat. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
April 5, 201312 yr Problem je ze ja som ten smart guard nainstaloval na cistu instalacii windowsu ali i tak to robi. Ale skusim aj to co ste mi napsal. Teraz je spusteny ale myslim ze zas firewall nefunguje. V centruu akcii mi zas pise Zobrazit moznosti brany firewall a kdyz na to kliknu tak sa spyta ci zapnut windows firewall alebo zapnut program UPC Smartguard 9.01. Po kliknuti na zapnut smartguard sa ale nic nestane. EDIT: Tak som to preinstaloval podla toho co ste mi pisali a smartguard sa uz nevypina. Vypina sa uz iba firewall. EDIT2: Odinstaloval som znova ten smartguard a z upc.sk som stiahol f-secure launch pad a zatial vsetko funguje. Kazdopadne dakujem za odpoved