February 19, 201313 yr Zdravím, posledních několik dní se nedostanu z UPC připojení na http://posterous.com . Nejde jak ping tak traceroute, z jiných míst problém nemám. Můžete prosím vyzkoušet zda se vám stránky načtou, či má posterous problémy jen se mnou? Děkuji.
February 19, 201313 yr http://www.zive.cz/bleskovky/posterous- ... fault.aspx zabalili to trochu dřív, no... Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
February 19, 201313 yr Díky:) Nicméně problém není že by nefungoval, ale že funguje z jiných internetových připojení, ale z UPS ne, proto se ptám zda se tam z UPS prosím dostanete.
February 19, 201313 yr aha, on jim web ještě jede, sem netušil, protože všechno, co sem měl na screenshot.cz, už nejede jinak i ode mě z centria to nakonec de ven přes upc (to sou ty adresy označený jako sloane.cz, chello.cz a aorta.net) Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
February 19, 201313 yr Díky za test, stránky se načítají? Jsem na tom bohužel takto: Proto uvažuji zda mě třeba automaticky nezabanovali na IP:) Zkoušel jsem dnesk na 30 min vypojit model, ale adresa drží jak hebrejská víra, asi budu muset zkusit delší časový úsek. PS: Web jim musí jet ještě nějakou dobu, slíbili migrační nástroje které zatím neexistují.
February 19, 201313 yr Díky za test, stránky se načítají? i mně... Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
February 19, 201313 yr Díky všem, bude to asi mou IP. Jeden den jsem dělal asi tři migrace blogu a asi jsem překročil limit, zítra to zkusím snad s novou IP.
February 19, 201313 yr Díky:) Nicméně problém není že by nefungoval, ale že funguje z jiných internetových připojení, ale z UPS ne, proto se ptám zda se tam z UPS prosím dostanete. Pro příště ještě zkuste připojení internetu přes UPC , než si to posílat balíkovou poštou UPS, tam to opravdu může déle trvat než to dorazí Edited February 20, 201313 yr by Guest Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
February 20, 201313 yr Díky! Jakmile jsme přešel z UPS na UPC, stránky se už nenačítají dny, ale jen sekundy:) PS: Jak vynutím změnu IP u UPC? Zkusil jsem na celou noc vypnout modem...ale IP drží. Díky.