December 25, 201213 yr Zdravím. Od té doby co slovenská televize STV2 změnila logo (01.03.2012), tak u ní nejde zvuk. Mám základní set top box. 30.11. a opakovaně 20.12. Jsem poslal dotaz na upc. Zatím mi přišel jenom e-mail: potvrzujeme přijetí Vašeho požadavku. Na Vaši zprávu odpovíme v nejkratším možném termínu. Máte někdo stejný problém?
December 25, 201213 yr Taky vlastním základní STB a zvuk je na STV2 v pořádku. Premium - Family Vodafone Station WiFi 6 Havířov, Podlesí
December 25, 201213 yr Zdravím.Od té doby co slovenská televize STV2 změnila logo (01.03.2012), tak u ní nejde zvuk. Mám základní set top box. 30.11. a opakovaně 20.12. Jsem poslal dotaz na upc. Zatím mi přišel jenom e-mail: potvrzujeme přijetí Vašeho požadavku. Na Vaši zprávu odpovíme v nejkratším možném termínu. Máte někdo stejný problém? Zkontrolujte, zda u tohoto kanálu nemáte zapnuto Dolby digital. Pokud ano, tak vypněte. Dále zkuste se podívat, jakou máte zvolenou zvukovou stopu. A poslední a nejlepší možností je tovární nastavení Super - 18+ Vodafone Ultra Hub 7 Brüx
December 25, 201213 yr Přepnout zvukovou stopu nemohu. Po pár vteřinách na tomto programu se setobox sekne, pokud zmáčnu tlačítko na změnu zvukové stopy. Ještě mě napadlo vyjmout a nandat kartu z CI slotu. Asi teda zkusím to tovární nastavení.(díky, už mi to jde, dal jsem tovární nastavení)