Odesláno 10. prosince 2012 12 let Řekl bych, že signál je dostatečně silný, já jsem takový nikdy neměl... Standardně rozbočení u zásuvky UPC rozbočovač + druhá zásuvka od UPC. Technik to nejprve zapojil do zásuvky a pak to rozbočil na druhou zásuvku. Tohle jsem zcela nepochopil, můžeš to trochu rozvést?
Odesláno 10. prosince 2012 12 let Druha zasuvka se dela tim stylem, ze do te prvni se da rozbocovac a tahnou se kabely k televizorum, fyzicky se zadna dalsi zasuvka nedela, protoze prakticky by to melo spis negativni vliv na signal. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 10. prosince 2012 12 let Nemělo by to vliv na nic, spíš naopak, tj. pokud se dá jedna zásuvka průchozí a druhá koncová, tak je to mnohem lepší řešení, než za výstup zásuvky dávat rozbočovač a z něho zase do další zásuvky (kde je pak třeba rádio?).
Odesláno 11. prosince 2012 12 let Autor Druha zasuvka se dela tim stylem, ze do te prvni se da rozbocovac a tahnou se kabely k televizorum, fyzicky se zadna dalsi zasuvka nedela, protoze prakticky by to melo spis negativni vliv na signal. mně tam technik dál další zásuvku. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 11. prosince 2012 12 let Tak to neni idealni reseni protoze dalsi zasuvka ti klidne veme -8 dB, coz je dost a pritom tam vubec nemusi byt. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. prosince 2012 12 let Jenomže ten vyšší oddělovací útlum tam není jenom z dlouhé chvíle, ale právě kvůli eliminaci vzájemného ovlivňování (rušení), což je i případ autora dotazu.
Odesláno 11. prosince 2012 12 let Jenomže ten vyšší oddělovací útlum tam není jenom z dlouhé chvíle, ale právě kvůli eliminaci vzájemného ovlivňování (rušení), což je i případ autora dotazu. Mozna mas pravdu, Pavel m by mel napsat zda to prestane kdyz druhou TV jen odpoji, nebo jestli odpojuje i rozbocovac. Kazodpadne at si to opravi technici UPC, my s tm zde nic neudelame. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.