Přejít na obsah

UPC bude od januára zasielať iba elektronické faktúry


tomus

Doporučené příspěvky

Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA, najväčší káblový operátor na Slovensku, v záujme vyjsť v ústrety zákazníkom a s cieľom aktívnej podpory ochrany životného prostredia, bude od 1. januára 2013 štandardne zasielať faktúry zákazníkom iba elektronicky. Ide o bezplatnú službu, v rámci ktorej zákazník dostane elektronickú faktúru na ním zvolenú emailovú adresu.

 

Elektronická faktúra sa od januára budúceho roku stane štandardou službou pre všetkých zákazníkov, ktorá ušetrí drahocenný čas, uľahčí spôsob platby a kontrolu úhrad, a zároveň zlepší prehľad o platbách. Službu zasielania elektronickej faktúry bude spoločnosť UPC poskytovať bezplatne: na zákazníkovi je len výber emailovej adresy, na ktorú si želá elektronickú faktúru dostávať. Elektronická faktúra je zároveň daňovým dokladom v súlade so zákonom o DPH, a na žiadosť zákazníka môže byť zabezpečená heslom.

 

Vice na: http://www.webnoviny.sk/ekonomika/upc-b ... ainarticle

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník upcman

bla bla bla ze ochrana zivotneho prostredia, to je riadny fail takto odpalkovat tolko platiacich zakaznikov. smrdi to praktikami skylinku kde zaviedli poplatok 1,20 euro mesacny servisny poplatok. upc zaviedlo servisny poplatok za fakturovanie sekom 1 euro. ludia kde sme? ako si moze firma zabehnutemu zakaznikovi vsunut poplatok za nieco co v zmluve nie je uvedene resp dohodnute? vseobecne si myslim ze upc ma vysoke ceny 25,90eur pytat za tv a net je dost, na trhu jekadekto co ma vyhodnejsie ponuky ako upc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lejno

Mohli za příplatek ponechat i v tištěné podobě, ale jinak je v tomto směru UPC celkem akční, protože třeba Vodafone odmítá zasílat faktury do e-mailu s odůvodněním bezpečnosti (byť teď jsem z nich alespoň vymámil, aby posílali na e-mail fakturovanou částku - rozpis vyúčtování si ale musím pořád stahovat sám z webu).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník upcman

neviem ako u vas, ale moje upc pod slovenskym upc vyzera fakt hrozne, priliz laxne ale ani celkovo ten web nie je bohvie co hlavne sa mi nepaci to zavadzanie ako uvadzaju na webe: http://www.upc.sk/rychly-internet/prejdite-na-optiku/

 

porovnavat optiku s DSL je fakt trapne, preco si neporovnaju optiku s optikou? Takto by vyslo UPC takmer najdrahsie so vsetkych providerov.

slo by to porovnavat jedine vtedy ak by penetracia sluzieb bola tesne porovnatelna s DSL ale UPC nema az take bohate pokrytie po Slovensku....

dovolim si povedat ze v mnohych mestach na tejto mape http://www.upc.sk/rychly-internet/dostupnost/ sa najde konkurent na optike ktory ponuka lepsie ceny.

 

a este peniaze pytat za seky tak to uz uplne zabili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...