Posted March 23, 20205 yr Zdravím všechny Nějakou dobu mám problém s Nova / Nova HD, Prima / Prima HD a Prima Cool / Prima Cool HD a to že kostičkuje obraz, vypadne zvuk a sám už nenaskočí. Je potřeba přehnout jinam a zpět aby opět šel. Vždy to začne kolem 17h a tvá to do noci někdy až rána. Už mě to docela štve V TV mám CA modul. Bohužel nemohu najít sílu signálu 😞 takže nevím jak na to je když to začne 😞
March 23, 20205 yr U mně je to podobné. Občasné kostičkování s výpadkem zvuku u Nova/Prima. U ID Discovery výpadky zvuku prakticky od doby zařazení do nabídky UPC. Ostrava-Poruba Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
March 23, 20205 yr Dnes to začalo dělat i mě. A ještě jsem si všimnul že najednou třeba na Primě je nižší hladina zvuku. Oproti třeba ČT1. Teď je to dobrém vidět při vysílání premiéra. Přepnu z Přímy na ČT1 a televize řve. To dělá cca 3dny. Edited March 23, 20205 yr by Groveer
March 23, 20205 yr před 26 minutami, Beris napsal: U mně je to podobné. Občasné kostičkování s výpadkem zvuku u Nova/Prima. U ID Discovery výpadky zvuku prakticky od doby zařazení do nabídky UPC. Ostrava-Poruba Já nejčastěji koukám na tyhle tři co jsem psal. Že to dělá jinde ověřené nemám ale možné to je před 15 minutami, Groveer napsal: Dnes to začalo dělat i mě. A ještě jsem si všimnul že najednou třeba na Primě je nižší hladina zvuku. Oproti třeba ČT1. Teď je to dobrém vidět při vysílání premiéra. Přepnu z Přímy na ČT1 a televize řve. To dělá cca 3dny. Tak volume je také někdy u některých stanic opravdu jiné. Jedna je akorát a hned další řve a dělá to dost stanic
March 23, 20205 yr Muze souviset s formatem konkretni zvukove stopy a nastavenim TV na konkretni format. Kolikrat jsou rozdily i v ramci jedne stanice mezi zvukovou stopou v MPEG a stopou v Dolby Digital.
March 23, 20205 yr Rozdíl mezi MPEG a AC3 je vždy a bohužel AC3 má jenom pár stanic, takže při přepínání programů je ta rozdílná dynamika citelně znát (takže je snad lepší mít u všech stanic nastavený jenom MPEG, když AC3 je stejně k lejnu, protože je akorát 2.0 a ne 5.1, tuším snad vyjma ČT Sport jednou za rok u MS v hokeji). - - - - -
March 24, 20205 yr To samozřejmě chápu. Ale tato změna je cca týden, předtím takové změny nebyli. Nejlíp to vidím na čísle hlasitosti. Proč minulý týden na Primě,ČT,Nově stačilo běžně max 9 teď na Nově a Primě musím mít min 15 abych to vůbec slyšel. Muselo se něco změnit...