Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den,

koupil jsem novou televizi. doteď jsem používal dvb zařízení od upc. Do televize jsem pořídil CA modul a vložil kartu ze zařízení od upc.. Kanály naladím, ale většina jich je zakódovaných.. a to včetně těch, které před tím šly.. Tv samsung UE40ES5500 a CA modul http://www.alza.cz/ca-ir-smart-irdeto-d306307.htm#popis... když v televizi kouknu do nastavení na stav smart karty píše mi to E05-4 Neznama Smart karta...

Neměl někdo podobný problém? nezná někdo řešení?

Odesláno

To tě nenapadlo, že když je na tom modulu napsáno Skylink, že to asi nebude pro kabelovku UPC?

http://www.upc.cz/televize/ca-modul/

Odesláno

kuba si z nas snad dela jenom prdel,ale usetril aspon nejakych 10kacek :D

Odesláno

Tohle je DVB-S modul, kabelovka funguje v DVB-C a pouze se spárovanou kartou. Tyhle moduly se v ČR dají koupit buď u Licy a nebo přímo u UPC a nikde jinde.

Odesláno

Kubo, pokud mluvis o kabelove televizi, tak se nejprve precti uvodni prispevek zde, tak to mas vysvetlene:

viewtopic.php?f=10&t=2239

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Ten článek od tomuse jsem četl, ale nebyl jsem z toho moudrý... Kolumbo děkuji... tomu rozumím.. :D a pro rejpaly.. ušetřil jsem 10 kč, ale modul jsem hlavně chtěl mít hned.. takhle ho budu mít až mi přijde.. :D ale pobavilo mě to.. jinak díky za radu.. zítra to vrátím a objednám jiný.. :D nojo.. jsem trubka.. ;)

Odesláno

Modul objednej primo u UPC, doveze ti ho jejich technik zadarmo.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

díky.. to je dobrý tip.. už mám objednano.. a omlouvám se Kulombovi, že jsem zvojtil jeho nick.. ;):D

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague