Odesláno 14. března 2020 5 let Výchozí nastavení klávesnice (v lokalizované, české verzi) má skutečně vliv na mnohé.... Např. řazení aplikace Kamera vs Camera. Jsou věci mezi nebem a zemí, ehm pardon, mezi židlí a operačním systémem Windows, které jsou mimo chápání obyčejného smrtelníka.
Odesláno 14. března 2020 5 let radši sem tu angličtinu vypnul, stejně pro ni nejsou uzpůsobený názvy kategorií a různejch dalších věcí 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 14. března 2020 5 let je zajimave , ze forum opet funguje na IE11 Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 15. března 2020 5 let před 9 hodinami, Retiree napsal: Výchozí nastavení klávesnice (v lokalizované, české verzi) má skutečně vliv na mnohé Uffff, nastaveni klavesnice s tim nema absolutne nic spolecneho. Uz jsem popisoval, jak (slusne napsane) webove aplikace funguji.
Odesláno 15. března 2020 5 let před 11 hodinami, kotasek napsal: je zajimave , ze forum opet funguje na IE11 A taky pred casem zaclo opet fungovat RSS i na stare Opere. Coz skoro 2? roky neslo. - - - CA modul OVA
Odesláno 15. března 2020 5 let před 8 hodinami, Evzen napsal: Uffff, nastaveni klavesnice s tim nema absolutne nic spolecneho. Uz jsem popisoval, jak (slusne napsane) webove aplikace funguji. No comment ! Česká klávesnice (Metoda zadává ní znaků). Pod písmenem K jsou aplikace Kalendář, Kalkulačka, Kamera Spoiler Anglická klávesnice. Pod písmenem C přibyly aplikace Calendar, Calculator, Camera. Pod písmenem K nebude žádná aplikace (po restartu) Spoiler
Odesláno 15. března 2020 5 let Ale to ukazujes nastaveni Preferovanych jazyku, nikoliv ciste a pouze nastaveni klavesnice. A to je sakra rozdil. Kdyby to zaviselo skutecne na nastaveni klavesnice, tak by se ti polozky v menu prehazovaly pri kazdem prepnuti mezi anglickou a ceskou klavesnici - tj. pri prepnuti pomoci Alt-Shift nebo mysi po kliknuti na ikonu jazyka klavesnice v system trayi - coz by byla opravdu nebetycna blbost. A prave to nastaveni jazyka ma vliv na default nastaveni jazyka (tj. toho, co se posila potom v hlavicce "Accept-Language" pri HTTP dotazu) v prohlizeci pri instalaci (tj. pouze to prvotni nastaveni, nemeni se to pak pokazde, kdyz si to zmenis ve Windows). Napr. v Chrome je to v Settings / Advanced / Languages: Upraveno 15. března 2020 5 let uživatelem Evzen
Odesláno 15. března 2020 5 let Připouštím, že jsem při demonstraci problému nepoužil oficiální českou nebo anglickou terminologii... V běžném hovoru se obvykle mluví o nastavení klávesnice Co ten lokalizační trend způsobil za bordel asi víš lépe než já, např. co dokáže pitomá desetinná tečka vs. desetinná čárka...
Odesláno 15. března 2020 5 let Njn, ze bezny Franta uzivatel nazyva veci po svem (napr. to typicke "objevila se mi tam takova tabulka", cimz mysli proste dialogove okno) a tim padem je treba si nejdriv ze vseho vyjasnit terminologii, to je zaklad... A desetinna tecka vs. carka? Nojo, to tady bylo uz od pradavna, jeste pred pocitaci... 😉
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.