Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Tak modul je doma(ve stredu vecer objednano a dnes dorucen) vse funguje naprosto perfektne :-) Konecne jsem se zbavil toho hrozneho standard setop-boxu a nemusel jsem nic resit pres majitelku. Diky za pomoc.

• po měsících...
Odesláno

Dobrý den,

mám naprosto stejný problém, který byl zdá se v tomto vláknu úspěšně vyřešen. Chtěl jsem se zeptat jestli bylo v případě, že zakoupím tento modul http://www.dvb-c-shop.cz/produkty/ca-mo ... pt-cxv.htm třeba nějak aktivně komunikovat s UPC nebo opravdu jen stačí vyndat kartu ze set-top boxu, vložit do modulu a naladit na TV kanály? V popisu na eshopu je napsáno, že je modul dodáván spárovaný s novou kartou, podle toho co píšete zde se zdá, že žádná karta s modulem nedorazila.

Jaké jsou také už skoro po roce zkušenosti?

Dík moc za odpovědi samozřejmě i od jiných uživatelů!

Odesláno

CA modul samozřejmě dorazí i se spárovanou kartou.

Odesláno
Dobrý den,

mám naprosto stejný problém, který byl zdá se v tomto vláknu úspěšně vyřešen. Chtěl jsem se zeptat jestli bylo v případě, že zakoupím tento modul http://www.dvb-c-shop.cz/produkty/ca-mo ... pt-cxv.htm třeba nějak aktivně komunikovat s UPC nebo opravdu jen stačí vyndat kartu ze set-top boxu, vložit do modulu a naladit na TV kanály? V popisu na eshopu je napsáno, že je modul dodáván spárovaný s novou kartou, podle toho co píšete zde se zdá, že žádná karta s modulem nedorazila.

Jaké jsou také už skoro po roce zkušenosti?

Dík moc za odpovědi samozřejmě i od jiných uživatelů!

Pokud koupíš modul přímo od UPC nebo v Lice (www.dvb-c-shop.cz), tak ho vždy dostaneš s kartou. Ta karta je spárovaná s tím modulem. Pokud modul koupíš od "někoho" na netu (modul musel ale pocházet z předešlých zdrojů), tak ti následně UPC pošle novou kartu k tomuto modulu.

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Aha, takže karta co je aktualne v set-top boxu uz neni potreba. Myslel jsem, ze ta karta je "naucena" na moje kanaly a umi dekodovat jen ty, ktere mam zaplacene. Muj problem je v tom, ze neni uplne snadne komunikovat s majitelkou bytu, na kterou je televize psana. Nemuzu tedy nijak komunikovat ani s UPC protoze k tomu nemam opravneni. Pokud tedy koupim modul na DVB-C shop, vyhnu se komunikaci s UPC? Dik...

Odesláno

Komunikaci se nevyhneš nikdy, protože CAM s kartou jak od firmy LICA, tak od UPC vždy dorazí na jméno a adresu toho, na koho je psaná smlouva.

Odesláno

Abychom si rozuměli. Nejde mi o vyhnutí se veškeré komunikaci, ale stejně jako autor tohoto tématu nemám šanci získat od majitelky plnou moc. Dá mi LICA kartu i bez plné moci a bude tato karta fungovat?

Odesláno

LICA to pošle prostřednictvím České pošty na jméno a adresu toho, na koho je smlouva. A ten si to po předložení občanského průkazu na poště vyzvedne.

• po 2 týdnech...
Odesláno

A navíc Lica ověřuje, zda má objednávající s UPC smlouvu.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague