Odesláno 14. září 2012 12 let dic- Zdravím. Za jak dlouho ti naskočil obraz a zvuk po vsunutí kart?? Nějak mi to nejede. Nebo se to musí nějak načíst něco ze sítě UPC?? Nějaká inicializace?? A něco jsi v DVBWiveru nastavoval??
Odesláno 14. září 2012 12 let Pokud je karta s CA modulem nova, tak se musi nejprve sparovat, coz muze trvat az par desitek minut, nez ze site dorazi parovaci signal. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 14. září 2012 12 let tomus - Zdravím.Tak tak.Je nová.A to zřejmě asi musí být ta krabička zapnutá,že??
Odesláno 14. září 2012 12 let Pochopitelne. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 14. září 2012 12 let tomus- Hm je možné že jsem ten signál prošvihnul?? Je nějaká perioda ve které se opětovně posílá do sítě? Nebo je(UPC) mám popohnat přez telefon?
Odesláno 14. září 2012 12 let Ano, signal chodi v pravidelnych intervalech, nekdy pomuze modul strcit treba do TV ci STB a nechat ho tam dokud nenabehne, vyjmecne je nutne zavolat na UPC a nechat si signal poslat znovu, tzv. refresh. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. září 2012 12 let Tak UPC je úspěšně v PC. Přehrává i nahrává!! Tak popojedeme dál. Teď ještě někoho znalého v používání DVBViewer+TechnoTrend TT-connect CT-3650 a časového nahrávání.Co je lepší z hlediska spolehlivosti,šikovnosti....??Nastavit PC do režimu spánku nebo hibernace?? Chci PC použít jako klasický videorekordér a něco nahrát(pomocí časovače) v noci(tedy bez mé přítomnosti a manuální obsluhy).
Odesláno 19. září 2012 12 let Hm tak po troše googlení asi bude lepší hibernace-úspora energie a tichost(větráky se netočí).Takže v noci žádný rámus.
Odesláno 19. září 2012 12 let Připomínám, že k úspěšnému využití DVBVieweru při probouzení pc z hibernace (STD i STR) je nutno použít i program DVBV Task Scheduler, který právě komunikuje s windovs schedulerem. Pro zajímavost, u WinXP vytvoří ve win sheduleru (správci úloh) jednu úlohu, ve Win7 (asi i Vista) však pro každou nahrávku vytvoří dvě úlohy.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.