Odesláno 7. srpna 2012 12 let Mam televizi LG37LH5000 a do ted jsem pouzival od UPC setobox - pres nej jsem videl pres 100 programu (placenych mam zakladnich 30) Vratil jsem setobox a koupil CA modul primo od UPC. Kabelaz je spravne zapojena - kontrolovano 2x (stejny kabel jako do setoboxu) a po automatickem lazeni najde televize pouze 19 Digitalnich programu a 7 radii. Prepl jsem vsemozne region na Nemecko a Svedko, Finsko jak to doporucuje UPCv pribalovem letaku - bezvysledne, neustale 19 programu. V nastaveni TV jsem nedokazal najit manualni volbu jak nastavit frekvenci atd. Manualni lazeni umoznuje pouze menit DTV nebo TV u DTV se da menit pouze UHF CH. (rozmezi 1 do 69) u TV se da menit ukladani 1... 13... system BG nebo I nebo DK nebo L pasmo kabelove TV nebo V/UHF kanal 1....13.... a dal ladeni Muze mi nekdo poradit jak postupovat dal? Jde na teto televizi nejak naladit celou skalu programu UPC?
Odesláno 7. srpna 2012 12 let Zřejmě to ladí z "Anténa" musí se zadat "kabelové TV". Viz strana 67 v souboru cze.pdf na stránce web LG.com podpora produktu v záložce "Příručky a uživatele a LG PC Suite".
Odesláno 7. srpna 2012 12 let Fantasticke - diky za pomoc. Bylo to tak jednoduche. Region Finsko - otevre nabidku "Kabelova TV" pak staci jen zadat manualne frekvenci od UPC a vuala. 115 programu. jeste jednou diky
Odesláno 9. srpna 2012 12 let vsechno funguje tak jak ma az na jednu malickost mam na ovladaci tlacitko "info" ktere mi drive rikalo neco o bezicim a nasledujicim programu bohuzel kdyz je region nastaven na "finsko" mam tady hatmatilku pokus prepnout region zpet na "cesko" vede u me k resetovani vyhledanych programu nejake rady?
Odesláno 9. srpna 2012 12 let U LG televizoru je nejlespi nastavit zemi vysilani na ---- (zadna), pak to funguje OK. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.