Přejít na obsah

Samsung BD-E8300


Návštěvník thor11

Doporučené příspěvky

Návštěvník thor11

Zdar all,chci se jen zeptat,zda nekdo nevlastnite tento 3D BD Recorder Samsung BD-E8300?Mam tohle zarizeni porizeno,ale bohuzel jsem zjistil,ze nahravky,ktere jsou ulozeny na disku nejdou pretahnout do pc,proto se ptam,zda-li existuje nejaka utilitka,ktere by mi pomohla v pc videt obsah ulozeny na disku,respektive veskere soubory pretahnout do pc...Mam propojeno usb kabelem a objednany modul conax chipset pairing.moc diky vsem za info,popripadnou pomoc... :thumleft:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Hory

To me taky osobne zajima. To by mohla byt varianta - nahrada toho hroznyho Kaona, co pronajima UPC. Ve chvili, kdyz bude spolehlive fungovat DVB-C tuner, tak bych do toho sel. S tim pretahovanim souboru, tak u popisu pristroje uvadeji: Remote Access (vzdálený přístup odkudkoli z PC k obsahu uloženému na HDD přístroje)

Ale co to znamena v realu....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník thor11

Odpovim tedy na par zakladnich otazek.Masina je to v celku dobra,prehrava nadherne Bluray disky,mam zatim jen jeden film ve 3D,taky bezproblemove,ladeni stanic tv stanic,taky v pohode,hudba,pres usb flash disk,taky ok,tichy chod zarizeni,neprehriva se,zadni ventilator si myslim ma dostatecne otacky na chlazeni,tak ze v kostce spokojenost...Jen proste nejak pretahnout nahravky do pc a budu maximalne spokojeny....aplikace,pripojeni na net,wi-fi vse v pohode... :thumleft:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kamarat ma Samsung BD-C8500 (predchadzajuci model s 500GB HDD), ma v nom CA modul, vsetko funguje perfektne (nahravanie SD/HD, rychlo prepina aj kodovane programy, prehravanie Bluray), ticha prevadzka.. ale nehrozi vytiahnutie nahravky z TV do PC! System ti povoli vykopirovat len tie subory, ktore si na HDD nakopiroval (mp3, mkv atd.)!

  • Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Hory
Btw.zitra budu mit modul od upc,tak ze potrebne infa zodpovim odpoledne...

Muzes prosim potvrdit, ze co se tyka vse kolem CA modulu funguje bez problemu (programovani nahravani, cestina EPG a vse s tim spojene)?

Je me osobne jasne, ze asi nejaka ochrana proti snadne distribuci nahravek filmu apod. tam bude. Nejsem odbornik jak to maji osetrene, ale tipoval bych, ze casem nekdo na neco prijde. :-) Osobne me to nevadi, opravdu bych to vyuzival "jen" na fce jako na Kaonu + prehravani BD a DVD. Jinak receno ze dvou zarizeni by se stalo jedno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ritchi

Da sa vyuzit aj PIP pokial je CA modul v TV a zaroven je CA modul aj v BD-E8300 a obidve zariadenia prepojene HDMI kablom?Predpokladam,ze ano kedze su to dva digitalne tunery potrebne k PIP prepojene HDMI.Alebo sa mylim?Dik za odpoved.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hory: Na predchadzajucom modeli CA modul funguje perfektne (EPG s diakritikou, programovanie nahravok, prepinanie programov).. tak nevidim dovod, preco by to nemalo fungovat na tomto! Akurat som zvedavy, ako si poradi novy model (ma dva tunery) s UPC CA modulom, ktory ma zakazany sharing.. BD-C8500 ma iba jeden tuner, tam problem nebol.

 

Ak sa dobre pamatam, nahravky z kodovanych SD/HD kanalov na HDD su kodovane - t.j. nejdu prehrat bez CA modulu.. cize aj ked by si vykopiroval subory z HDD, tak ich neprehras..

 

ritchi: To je skor vec TV, prehravac s tym nic nema.. ak dokaze PIP aj z HDMI (t.j. do hlavneho obrazu vlozit obraz z HDMI vstupu), tak preco nie?

  • Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...