May 11, 201213 yr Mám doma 3tv,v obýváku mám normálně setobox(ten obyčejný) jinak v kuchyni a v ložnici mám jen asi 20programu včetně novaHD,PrimaHD,ČT1HD,atd,ale když jsem se dozvěděl že bude čt4hd tak jsem dneska ladil a nikde mi to nenašlo!je to možné že všechny české kanály(Ty základní) hrajou včetně hd ale prostě ta Čt4hd tam není?pomozte prosím
May 11, 201213 yr Pravděpodobně přijímáš sice z kabelu, ale DVB-T, kde ČT4 HD není. Zkus si to ujasnit... Jaké typy televizorů máš? Mají DVB-C tuner (umožňují kabelový příjem)?
May 11, 201213 yr Trochu debilní to nemohly dát stejně jako ostatní programy?jen platit,platit,platit
May 12, 201213 yr Proč je to debilní, buď rád, že tam v DVB-T vůbec něco máš, UPC nemá vůbec žádnou povinnost takhle vysílat, třeba na Slovensku nemají v kabelu DVB-T vůbec. jen platit,platit,platit V DVB-C je ČT4 HD šířeno volně, takže jsi hodně mimo mísu.
May 12, 201213 yr Tak já měl ČT 4 HD naladěnou přes UPC v DVB-T, byla hned za ČT 4, ale předevčírem jsem musel přeladit kanály a už mi to ČT 4 v HD nenašlo. Škoda.
May 12, 201213 yr slováci mě vůbec nezajímají,v americe jsou taky někde jinde a nepíšu to tady Tam by jsi platil i za pohled na vypnutý televizor