Pavel m Odesláno 9. května 2012 Sdílet Odesláno 9. května 2012 Co si myslíte o AXN HD a jeho kvalitě?Dost často se objevují kostičky ,v dolní polovině obrazovky.Upozorňuju Barrandov HD to nedělám stejný mux.Jak vám hraje to AXN HD? Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MarioAL Odesláno 9. května 2012 Sdílet Odesláno 9. května 2012 Buď rád, že ho máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dandys74 Odesláno 9. května 2012 Sdílet Odesláno 9. května 2012 (upraveno) Musím to zaťukat na dřevo, mám TV od UPC cca měsíc a ještě jsem neviděl kostičku na žádném programu, nebyl jedinej výpadek netu, ani pokles rychlosti, tak snad to vydrží. Upraveno 9. května 2012 uživatelem Dandys74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 9. května 2012 Sdílet Odesláno 9. května 2012 Taky mohu potvrdit, u AXN HD vše bezproblémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 9. května 2012 Sdílet Odesláno 9. května 2012 Já jsem kostičky na AXN HD zaznamenal zatím pouze jednou, v levém dolním rohu. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 9. května 2012 Sdílet Odesláno 9. května 2012 Ja uz parkrat zazil takove "rozsypani" barev. Uz jsem to parkrat videl napr. na RIPech z BR v MKV. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.