Guest Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 takže....po dlouhé době zase upozorňuju, že se podělaly pingy...a dost...hraju AAO hru a jako měl jsem pingy na servery zacinajici IP 213.228.... do 100ms a teď mam 250ms.....čím to zase do háje je....?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bobr Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Hmm tak to muzu potvrdit. Hraju Counter Strike a laguje to uplne nehorazne. Skace to tak ke 150ms. Takovej ping je tak leda na hrani sachu Mely by s tim neco udelat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dmnc Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Brno téže, CS se nedá vůbec hrát. Pingy jsou u nás docela ready, ale lagyyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 takže....po dlouhé době zase upozorňuju, že se podělaly pingy...a dost...hraju AAO hru a jako měl jsem pingy na servery zacinajici IP 213.228.... do 100ms a teď mam 250ms.....čím to zase do háje je....?? Zkuste pouzit WinMTR ( http://winmtr.sourceforge.net ), a zjistete, kde na trase k tomu spozdeni dochazi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Linux useri muzou samozrejme pouzit mtr http://www.bitwizard.nl/mtr/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest iNDYCZ Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Hraju v Brne CS:S via Karneval a ping mam 8 - 15 ms. Choke, Loss 0 - 5. Asi zalezi na jakem serveru ... Na horsich serverech mam ping kolem 30ms. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dmnc Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Říkam, pingy jsou v pohode, Choke, Loss taky, ale laguje to! To Yellow: Zkusím ten programek, uvidíme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest iNDYCZ Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Říkam, pingy jsou v pohode, Choke, Loss taky, ale laguje to! Mno moment ted te nejak nechapu, kdyz je v poradku ping, choke a loss je v pohode, tzn. neni problem s proudenim paketu mezi klientem a serverem, jak to proboha muze laagovat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dmnc Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Laguje, jinak bych to sem nepsal , kamosovi též. U souseda na ADSLku to jede v pohodě! PS: Zkoušel jsem zmíněný prográmek WinMTR a měl jsem na prvním bodu, tjn bráně (CMTS) packet loss 14%. Na routerech, ani žádném nixu ztráty podle programu nebyly! Např. viz. zde www.karnevalzone.cz/mtr (Statistiky WinMTR) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mymak Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 moje statistika jako by te tvoji z oka vypadla Quote 200 Mb/s Jiná služba Komplet modem Cisco, box Kaon Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts