Odesláno 27. dubna 2012 13 let Zdravím všechny a předem se omlouvám za dotaz z kategorie "blbých". Minulý týden po stěhování jsem si zřídil kabelovou TV a nyní ještě v rámci rekonstrukce bytu jsem ukládál kabely do podlahových lišt. Z tohoto důvodu jsem kabel zkracoval, ale nyní jsem zjistil že vlastně nevím jak konektor dostat s odtsřiženého kabelu ( je to ten co připravuje přímo technik od UPC ). Předpokládal jsem, že to bude něco na způsob F konektoru který znám, ale tohle nevím jak dostat dolů. Poradí mi někdo způsob jak konektor sundat? Zatím jsem nepoužil hrubou sílu abych konektor nezničil. Předem děkuju za odpověď a ještě jednou se omlouvám za opravdu blbý dotaz, ale vrtim tady s tím už přes půl hodiny a pomalu ztrácím nervy. Díky všem.
Odesláno 27. dubna 2012 13 let To sú f-konektory (aspoň tie, ktoré mám doma ja), ale káble sú hrubé, čiže tam nejdú našróbovať bežné konektory.
Odesláno 27. dubna 2012 13 let Já znám satelitní f konektor a ten vypadá jinak. Toto je ten anténní který se nešroubuje pouze zasouvá do TV.
Odesláno 27. dubna 2012 13 let Pokud ten konektor instaloval primo technik, tak bude zrejme lisovaci a ten nesundas, resp. silou ho sundas, ale na jiny kabel uz ho nenasadis, nezbyva nez koupit jiny konektor. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. dubna 2012 13 let Děkuji za reakci. Také my už došlo, že asi budu muset vytáhnout paty z domu. Díky moc.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.