Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Zdravím všechny a předem se omlouvám za dotaz z kategorie "blbých". Minulý týden po stěhování jsem si zřídil kabelovou TV a nyní ještě v rámci rekonstrukce bytu jsem ukládál kabely do podlahových lišt. Z tohoto důvodu jsem kabel zkracoval, ale nyní jsem zjistil že vlastně nevím jak konektor dostat s odtsřiženého kabelu ( je to ten co připravuje přímo technik od UPC ). Předpokládal jsem, že to bude něco na způsob F konektoru který znám, ale tohle nevím jak dostat dolů. Poradí mi někdo způsob jak konektor sundat? Zatím jsem nepoužil hrubou sílu abych konektor nezničil. Předem děkuju za odpověď a ještě jednou se omlouvám za opravdu blbý dotaz, ale vrtim tady s tím už přes půl hodiny a pomalu ztrácím nervy. Díky všem.

Odesláno

To sú f-konektory (aspoň tie, ktoré mám doma ja), ale káble sú hrubé, čiže tam nejdú našróbovať bežné konektory.

Odesláno

Já znám satelitní f konektor a ten vypadá jinak. Toto je ten anténní který se nešroubuje pouze zasouvá do TV.

Odesláno

Ten sa ale nedá rozmontovať ako f-konektor :D

Odesláno

Pokud ten konektor instaloval primo technik, tak bude zrejme lisovaci a ten nesundas, resp. silou ho sundas, ale na jiny kabel uz ho nenasadis,

nezbyva nez koupit jiny konektor.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Děkuji za reakci. Také my už došlo, že asi budu muset vytáhnout paty z domu. :) Díky moc.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague