Odesláno 20. března 2012 13 let Zdravím a chtěl bych se zeptat zkušenějších. Příští měsíc se mám stěhovat do místa pokrytého digitálním DVB-C signálem UPC a chci se zeptat jestli to rozjedu na svém ( zatím čistě satelitním ) IPBoxu 9900HD. Samozřejmě po výměně tuneru. Co jsem pátral na internetu tak se starými moduly to prý šlapalo dobře, ale co s těmi novými? Za každou radu budu moc rád.
Odesláno 20. března 2012 13 let Mám tento modul http://dvb-c-shop.cz/produkty/ca-moduly.htm Není v něm žádnej problém
Odesláno 20. března 2012 13 let mkarek díky za snahu, ale bavíme se i v dalším příspěvcích o případných problémech s moduly zakoupenými po novém roce. Takže aby Tvůj příspěvek měl nějakou vypovídací hodnotu uveď laskavě, kdy jsi modul zakoupil.
Odesláno 21. března 2012 13 let Děkuji za odpověď. Jde tedy o to jestli máte už CI+ nebo starší CI třeba z doprodeje zásob. Jde to nějak poznat? Je v modulech viditelný rozdíl? Předem děkuju.
Odesláno 21. března 2012 13 let Pokud kupoval modul 17.1.2012, tak se s nejvetsi pravdepodobnosti bude jednat jiz o modul s CI+ na pohled ty moduly vypadaji uplne stejne, lze to ale poznat v menu STB v informacich o mudulu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 21. března 2012 13 let co bych tam mněl jako hledat těch info je tam docela dost Device type name: Cam-1660 CI+ software version: V1.0 CI- Hardware Identification: 4000
Odesláno 21. března 2012 13 let Mely by tam informace o HW a SW, ale i tohle staci k tomu aby se dalo rict, ze se jedna o CI+ modul. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.