Odesláno 15. ledna 2012 13 let Každý den po 19 hodině začne mux,kde je Prima Cool,Barandov atd. kostičkovat a ztrácí se i zvuk.Několikrát jsem se pokusil přeladit,ale nepomohlo to.Tento problém začal před vánoci,do té doby doby bylo vše v pořádku.Mám televizi Sony s kartou spárovanou s modulem Conax.Má ještě někdo takový problém? Lokalita Brno Řečkovice
Odesláno 15. ledna 2012 13 let Asi nejake ruseni, ted zalezi odkud prichazi, zkontroluj kabelaz a konektory a ujisti se ze neni problem u tebe doma, kdyz to nepomuze tak volat na UPC. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 16. ledna 2012 13 let Překontrolováno,vše v pořádku.Dnes běží všechny programy bez problémů.Uvidíme co dál. A po 20 hodině opět kostičky,a bez zvuku.
Odesláno 16. ledna 2012 13 let Brno - Tuřany, 16.1.2012, Stejný problém už asi 3-4 den ve večerních hodinách kostečkuje obraz, zamrzá, hláška "není přístup" (Stanice Primy, Barandov, Cinemax). V ne 8.1. 2012 kanál JOJ+ nejel vůbec program (30.případů majora Zemana), objevuje se hláška "není přístup"! V so 7.1. 2012 dopoledne vysílání Markýzy, česká pohádka běžela bez zvuku! Navíc kolem 22:00 hod přestavá běžět internet, v pá 13.1. 2012 to nešlo až do rána, dnes se to rozjelo asi ccr po 10minutách. Nyní to běží!!!
Odesláno 17. ledna 2012 13 let Asi nejake ruseni, chce to behem dne nekolikrat zkontrolovat signal a ztraty paketu: takze mrkni do rozhrani modemu,co ukazuje za hodnoty v polozce signal na http://192.168.1.1 nebo http://192.168.100.1/ a hod ty vysledky sem. Pak to zkus jeste premerit programem WinMTR, ktery lepe ukaze kde je s problem: download/WinMTR-v091.zip Do policka host zadej treba seznam.cz , nech to bezet par minut. a pak pomoci Copy text to clipboard zkopiruj vysledky a hod zase sem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 18. ledna 2012 13 let Už jednou jsem na to tady někde upozorňoval, problém se vyskytuje v prime time.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.