Odesláno 15. ledna 2012 13 let Zdravím můžete mi někdo poradit? Nijak se nevyznám v rychlostech internetu tak nevím zda by mi stačil ten levnější balíček. Rozhoduji se jestli si vzít balíček Komfort a k tomu ještě balíček superfilm a nebo jen komfort+ (nechci platit měsíčně víc než litr) Teď ale záleží na tom jestli mi bude stačit internet. Budu mít připojený NTB (do budoucna přibude i stolní PC) docela dost stahuji filmy a seriály,PS3 (na bezproblémové online hraní),TV (když se budu chtít kouknout na nějaký seriál z archívu) a MMC(jen aktualizace). Bude mi internet v balíčku Komfort stačit nebo mám raději oželit filmový balíček a jít do Komfort+ Předem diky za info
Odesláno 15. ledna 2012 13 let kdyby tam nebylo to stahování filmů a seriálů, je 60ka jasná volba ale tak stovka navíc tě snad nezabije - Red Basic+ - - Praha
Odesláno 15. ledna 2012 13 let No když tak nad tím přemýšlím tak co si dnes za kilo koupím? takže asi je to jedno. Jde spíš o to zda 120 není zbytečné.
Odesláno 15. ledna 2012 13 let Jestli na to mas porid si 120M, jinak ber 60M a budes take spokojen, navic s filmovym balickem jako bonus. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.