Posted December 4, 201113 yr Mám tu sousedy (vesměs samé důchodce), kteří mají nabídky starter a někteří z nich mají STB s DVB-C v obyváku a do ložnice mají rozbočovač na staré CRT TV, takže jsou na analogu stále závislí. Od prosince zdá se v něm pro Zlínsko zmizela Nova, ČT2 a Barandov, je to v pořádku? Ten analog bude mizet všem? Tedy nezbyde jiná možnost pro tyto TV než k nim přikoupit za pár šupů DVB-T STB a sledovat aspoň ten základní balík v něm? STB s DVB-C je v těchto případech zbytečný luxus a peníze navíc. Taky je pro tyto lidi problém dvou ovladačů, k TV a STB, někteří nejsou schopni to zvládnout, takže pro ně zlatý analog... Díky.
December 4, 201113 yr 11. listopadu doslo na Zlinsku k vypnuti analogovych vysilacu pro program CT1, v kabelu UPC by ale melo analogove vysilani bezet dal, tam se zadnym vypinamin nepocita. Kdyztak se mrkni na vypadky jestli tam neni neco hlaseno: http://web.upc.cz/vypadky Taky neni vylouceno ze treba doslo k preladeni na jine frekvence. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
December 4, 201113 yr Díky. Průser je asi v mé plazmě, zkoušel jsem to na tuneru v PC a tam to našlo všechno. Plazmu mám Panasonic TX-P50G10E, na normu CZ, a prostě v analogu ty tři chybí. Musím k těm sousedům zajít, staré CRT by to měly ladit normálně. Dokdy tedy ten analog bude vysílat?
December 4, 201113 yr O zadnem terminu ukonceni analogove nabidky MINI se nemluvi a myslim ze to v dohledne dobe ani nebude, proc taky, jen by pak UPC ubyli zakaznici, kteri by utekli k pozemnimu vysilani, kdyz tam jede prakticky totez a zadarmo. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno