Posted March 25, 200520 yr Prostě jak snadno docílit toho, aby z toho normálně fugovala CZ domena a šlo se na ní dostat přes její název a né nějaký to /0003XXX ?? Doufám, že chápete oč mi jde. Díky.
March 28, 200520 yr Tak to jsem taky mohl zkusit než se tady takhle chytře optám..no nic a snad se alespoň nebude ptát někdy někdo další... jo a náhodou SQL náš milý Karneval podporuje? I když už asi tuším odpověď.....
March 28, 200520 yr PHP a SQL Karneval nepodporuje. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
April 9, 200520 yr klidne napis na internet@karneval.cz s tim ze se ti nelibi tvuj nazev domeny a misto cisla si chces dat svuj nick.. ja to tak udelal a mam tak http://home.karneval.cz/sinure
April 9, 200520 yr A tahle sranda je zdarma, nebo se za tu zmenu musi zaplatit nejaky poplatek Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
April 10, 200520 yr mno nechal jsem si také tuto změnu provést, napsal jsem na Karneval jen mejl s otázkou, zda je to možná a změnili mi to do druhého dne... bylo to zadara