Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Předtím než se na něco zeptáš, zkus použít vyhledávaní !mám od soboty problém s internetem, v sobotu byl okolo poledne cca 2-3hod výpadek - dle infolinky nějaké zarušení v okolí

po "opravě" je ale spojení otřesné, někdy 1M, někdy 10M, někdy 50M ale slibovaných 120M nikdy

navíc modem od soboty registruje jen 4 download a 2 upload sloty (viz obrazek), pred vypadkem to bylo 8+4

setkal se s tim nekdo?

modem je Cisco EPC3925

screen-modem.jpg.8240cd604468e7d2783cfdf9332a9d23.jpg

Odesláno

na stahování je 8 kanálů, na odesílání 2, signal to noise ratio se obvykle pohybuje nad 40 dB, je možný, že tam nějakej problém bude, pár lidí si už stěžovalo...

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

SNR okolo 37 je na ed3 modemech spodní hranice, ale pořád v pohodě, nemělo by padat pod 36.

• po 4 týdnech...
Odesláno

řeším to už marně přes měsíc, na KC mi opakovaně řekli že nevidí problém, přitom model vidí jen 4 download kanály

poraďte prosím někdo jak s nima dál, když pořád tvrdí, že u nich vše OK...

díky

Odesláno

jeste ping na seznam ted

|------------------------------------------------------------------------------------------|
|                                      WinMTR statistics                                   |
|                       Host              -   %  | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
|                   No response from host -  100 |   66 |    0 | 5000 |    0 |    0 |    0 |
|     ip-86-49-52-153.net.upcbroadband.cz -    0 |   66 |   66 |    6 |   11 |   42 |   24 |
|                            81.27.201.33 -    0 |   66 |   66 |    7 |   12 |   35 |    9 |
|                           84.116.221.37 -    0 |   66 |   66 |   11 |   19 |  105 |   12 |
|                          nix2.seznam.cz -    0 |   66 |   66 |   11 |   25 |  213 |   14 |
|                           www.seznam.cz -    0 |   66 |   66 |   13 |   21 |  118 |   14 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
  WinMTR v0.91 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider

Odesláno
... jen 4 download kanály ...

V počtu kanálů to není. Možná se pletu, ale 4x30 je pořád 120, tak že 4 kanály by na 120 Mbitů/s měly stačit.

To ale nemění nic na skutečnosti, že ti Internet nefunguje jak má.

Skoro bych to risknul a chtěl technika.

Odesláno

proč risknul? to že to s nima měsíc řeším je snad jasný důkaz, že něco není v pořádku :)

Odesláno

Protože jsi sám napsal, že oni tvrdí, že to v pořádku je. :)

Odesláno

tak co za důkazy udělat pro doložení?

Odesláno

Já jsem kdysi během hovoru s technikem spustil stanování z ftp://ftp.upc.cz/pub/testrychlosti/ a on zároveň na modemu viděl, že stahování jede cca desetinovou rychlostí oproti deklarované (tehdy 30Mbit/s).

Nakonec mi dali kompenzaci za těch několik měsíců, co mi to nefungovalo. To už bylo dokladováno záznamy u nich, kdy jsem to poprvé hlásil a kdy závadu odstranili.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague