Posted September 18, 201113 yr Ahoj mám problém s kartou Cablestar HD2. Instalace i laděni proběhlo jak má, ale nejde přehrát kódované kanály. Dole přikládám screen. Konfigurace HTPC je: Procesor: Intel Core i5 Dual Core 3.33 GHz RAM: 4 GB Deska: Gigabyte (nevím teď typ) s int. grafikou OS: Windows 7 x86 Ultimate CZ SP1 (orig. žádné cracky a pod) a používám DVBViewer který byl u tv karty. Máte s tím někdo zkušenost? čám by to mohlo být? Abych nezapoměl CA modul a smart kartu mám z lica shopu. Díky
September 18, 201113 yr Máš správně propojený CA modul s TV kartou? Nemáš tam kartu s modulem strčenou obráceně? Zkus CA modul s UPC kartou dát do STB, jestli není bez aktivace - nech si případně poslat obnovovací signál, PC musí být s vloženým CA modulem zapnuté...
September 18, 201113 yr Zastrčenou správně snad jo... pokud byl CA modul opačně tak ho systém neviděl a pokud byla opačně karta tak to hlásilo chybu karty.. O tom obnovovacím signálu jsem nikdy neslyšel, ale zkusím jim zavolat.. Díky
September 18, 201113 yr Je jen potreba pockat az se karta s modulem sparuje, to trva az desitky minut, pak by to melo nabehnout. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
September 18, 201113 yr Tak karta mi už i říká, že je na ní předplatné, ale stejně kódované programy nepřehraji.. viidím pouze černo
September 18, 201113 yr Zkus ten modul vrazit do nejakeho STB nebo televizoru a uvidis jestli to pojede nebo ne, kdyz ne tak jak uz bylo receno - zavolat na UPC at poslou obnovovaci signal - tzv. refresh. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno