Slamb Odesláno 16. září 2011 Sdílet Odesláno 16. září 2011 tak sem zase po čase udělal kvalitní video, tentokrát teda s FP120 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dragokazov Odesláno 17. září 2011 Sdílet Odesláno 17. září 2011 Ale hudba není kvalitní.. upřímně je mi z ní už na blití.. každý druhý ten hnus rve do videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 17. září 2011 Sdílet Odesláno 17. září 2011 Tak pridavam kvalitnu hudbu,o videu sa to neda povedat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 17. září 2011 Sdílet Odesláno 17. září 2011 zajímavý porovnání s ostatníma... nejsme na tom s uploadem nejhůř Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 17. září 2011 Sdílet Odesláno 17. září 2011 Jak tak pozoruji,pěkně jim ty rychlosti kolísají(Brno -Líšeň).Už druhý den po sobě se večer nedostanu přes 90 Mb/s a to ani na ftp serverech...Ráno je to v pohodě. Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sebior Odesláno 17. září 2011 Sdílet Odesláno 17. září 2011 (upraveno) V Ústí n.L. navečer kolem 60Mb/s. Nejlepší výsledek od instalace (14.9.) jsem měl "jen"112 Mb/s. Upraveno 17. září 2011 uživatelem sebior Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 17. září 2011 Sdílet Odesláno 17. září 2011 v praze naštěstí všechno v pořádku, snad to tak i zůstane, měřeno v různou denní dobu... http://screenshot.cz/U800P/speedtest.png Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník fortik Odesláno 17. září 2011 Sdílet Odesláno 17. září 2011 14.6MB/s z webu microsoftu jedním vláknem, za mě tedy spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 18. září 2011 Sdílet Odesláno 18. září 2011 zkuste to někdo v Brně(Líšni?),dík Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník bufalobil Odesláno 18. září 2011 Sdílet Odesláno 18. září 2011 balíček služeb za 650 kč samostatný fiber 50 za 700 kč. Já telku nechci ale fiber 60 za 4 kila měsíčně natrvalo bych bral. A co bude s fiberem 10 a 25? Nevíte někdo co se chystá dál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.