Posted July 22, 201113 yr Mám velmi dobrou kvalitu všech programů, kromě častého kolísání shora uvedených. Na základě seznamu multiplexů jsem zjistil, že se jedná o mux 12, na 53. kanále. Domnívám se proto, že kolísání způsobuje interference se signálem DVB-T distribuovaném vzduchem též na 53. kanále. Prosím o vyjádření k této teorii a případné návrhy na možné zlepšení stavu. Díky všem! Luděk
July 22, 201113 yr Mám velmi dobrou kvalitu všech programů, kromě častého kolísání shora uvedených. Na základě seznamu multiplexů jsem zjistil, že se jedná o mux 12, na 53. kanále. Domnívám se proto, že kolísání způsobuje interference se signálem DVB-T distribuovaném vzduchem též na 53. kanále. Prosím o vyjádření k této teorii a případné návrhy na možné zlepšení stavu. Díky všem! Luděk Pokud byl rozvod proveden firmou UPC, tak reklamace. Pokud sis ho doma bastlil sám, tak zavolej nějakou anténářskou firmu, která to opraví.
July 22, 201113 yr Zkontroluj kabelaz a konektory, pokud to nepomuze a je to rusenim, tak v techto pripadech nekdy pomuze vymena koax. kabelu za lepe stineny. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno