Posted July 20, 201113 yr Dobrý den, momentalne nemohu naladit programy Prima COOL a LOVE, nevite nekdo v cem by mohl byt problem? Mam kartu conax a tv sony 32v4500.. Taky se mi obcas stava (pravidelne jednou za mesic), ze se mi vymazou vsechny programy a musim je ladit znova a tim padem si je musim i seradit, coz me velmi otravuje, nevite zda lze vyresit tento problem a zda to jde nekde upravit v nastaveni? Děkuji
July 20, 201113 yr To se tezko radi, kdyz nenapises odkud ses, to mazani programu zpusobuje nejpis automaticka auktualizace, das se to nekde v meu vypnout, uz to zde parkrat resilo. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
July 20, 201113 yr Jsem ze Zlína. Před 2 týdny jsem je tam jeste mel, ale po vymazani programu, jsem je uz nenaladil. Dekuji za info a rady.
July 20, 201113 yr Martins měl jsem obdobné problémy s e 2ma TV Sony W4000. Musíš naladit TV ručně, na rychlé auto nenajdeš nic, tak zadej úplné a frekvenci zadej manuakně Manualně : 163.5 Kmitočet 5.000 Symbol Rate msymis a spusť uplné ladění a naladíš vše v pořadí od 1CT. Bohužel u mne to trvalo 14 dní než mi jeden z techniků poradil. Také nechápu, že dříve to šlo a nyní to musím takto řešit Jinak díky Tomusi za Tvoji pomoc. U mne byl ještě problém, že náš synek prohodil conax karty v modulech a já nebyl schopen to zjistit.