Jump to content

Featured Replies

Posted

Dobrý den,

momentalne nemohu naladit programy Prima COOL a LOVE, nevite nekdo v cem by mohl byt problem?

Mam kartu conax a tv sony 32v4500..

Taky se mi obcas stava (pravidelne jednou za mesic), ze se mi vymazou vsechny programy a musim je ladit znova a tim padem si je musim i seradit, coz me velmi otravuje, nevite zda lze vyresit tento problem a zda to jde nekde upravit v nastaveni?

Děkuji

To se tezko radi, kdyz nenapises odkud ses,

to mazani programu zpusobuje nejpis automaticka auktualizace, das se to nekde v meu vypnout, uz to zde parkrat resilo.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Jsem ze Zlína.

Před 2 týdny jsem je tam jeste mel, ale po vymazani programu, jsem je uz nenaladil.

Dekuji za info a rady.

Martins měl jsem obdobné problémy s e 2ma TV Sony W4000. Musíš naladit TV ručně, na rychlé auto nenajdeš nic, tak zadej úplné a frekvenci zadej manuakně

Manualně :

163.5 Kmitočet 5.000 Symbol Rate msymis

a spusť uplné ladění a naladíš vše v pořadí od 1CT. Bohužel u mne to trvalo 14 dní než mi jeden z techniků poradil. Také nechápu, že dříve to šlo a nyní to musím takto řešit

Jinak díky Tomusi za Tvoji pomoc. U mne byl ještě problém, že náš synek prohodil conax karty v modulech a já nebyl schopen to zjistit.

Dle navodu provedeno a vse funguje, diky moc za tip a radu... :D

Tak to jsem rád, že to pomohlo