Posted July 9, 201113 yr Prosím o radu. Mám zapojené 3 TV 2 s modulem a s kartami a třetí je HD box ta funguje OK, ale na těch dvou přestaly jít některé programy. Když se pokusím naladit napíše TV nenalezla žádné stanice a něco o ID sítě. Při tom je box napojen na nejdelší větev a tak signál by měl jít do obou TV, Co s tím? Předem děkuji za info
July 9, 201113 yr Pokud přestaly fungovat programy, problém bude nejspíše v předplatném. Kontaktoval bych KC. Jinak ID sítě má UPC "1" Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
July 9, 201113 yr JJ, zkotrolovat v nastaveni Conax, jestli prislo predplane na cervenec je tam datum a cislo to by se melo shodovat s ostatnimy zarizenimy, ktere doma mate. Pokud to bude OK, tak je pak moznost spatneho siganlu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
July 9, 201113 yr tomus děkuji za info. Mluvil jsem s UPC a údajně je někde problem. Obnova signálu nepomohla. Stále na těch dvou TV nejde většina programů a všechny HD. Pošlou technika. Jen je zajímavé, že na té nejdelší větvi je zapojena 1 TV a za ní HD box a na tom boxu to funguje a na té TV před tí ne zovna jako na TV co je na samostané větvi u zásuvky. Pokud spustím na TV rychlé naladění, tak napíše nenalezeny žádné programi zkontrolujtE ID sítě a na pomalé to najde všechny programy , ale drtivá většina nejde. Na karty jsem se díval a tam předplatné je pro červenec jak na zoně 1 tak na zoně 2.
July 9, 201113 yr Muzete jeste zkusit, pripojit STB k tem televizorum kde to nejde, tim vyloucite nebo potvrdite problem se signalem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno