Přejít na obsah

Budoucnost 3D na UPC


Návštěvník carlos74

Doporučené příspěvky

Návštěvník carlos74

Zdravím,přijímám tarif STANDARD a chci si pořídit nový TVpřijímač.Je tu někdo,kdo by věděl něco o budoucnosti 3D na UPC,jestli už stojí za to pořídit 3D televizor? ...a co ten převod HD obrazu 2D do 3D,máte o tom nějaké informace či odkazy? Carlos

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dave67

Pred pul rokem jsem byl v podobe situaci, zda si poridit 3D. Mam velky pokoj, takze jsem chtel 50" a vic. V podobne velikosti tehda nic rozumnyho nebylo, ale hlavne si myslim, ze jeste neni na tuto technologii cas. Prodejci tlaci na 3D, aby lidi meli duvod koupit novou TV, ale obsahu moc neni. To, ze se dvakrat za rok odehraje neco ve 3D, si myslim kazdej dokaze vynahradit kinem. Dalsi duvod je, ze neexistovalo poradny reseni, abych se mohl divat s celou rodinou. Prevod z 2D do 3D neni jednak dokonalej, ale hlavne pochybuju, ze je pozorovaci uhel velkej... Pro toho uprostred dobry, ale co ostatni. Nakoupit pro vsechny bryle, to by vyslo celkem draze a i tak to neni moc komfortni. Posledni vec je skodlivost vuci zraku. Sice kdekdo tvrdi, ze to je ci neni skodlivy, ale neco na tom bude a kazdymu to nemusi byt prijemny.

 

Mozna se za pul roku neco zmenilo, budoucnost je svetlejsi, ale i tak si myslim, ze nez bude neco poradnyho ve 3D pro televizni pouziti, budu mit v planu novou placku... Koupil jsem tedy klasickou LCD, bez 3D, co me trochu mrzi, je jeji spotreba. Mozna jsem mel vzit novejsi model, i kdyz cenove byl o dost drazsi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník hanys.k

Mám stejn názor. Na 3D technologii je ještě dost času. Btw. osobně se na 3D nedokážu dívat déle jak cca 2 hodiny-pak už je mi špatně a bolí mě oči (a to běžně bývám až 6 hodin denně u PC a nic). Myslím, že za nějaký ten rok vyjdou 3D televize, na které se nebudou muset používat brýle, takže si myslím, že zatím stačí bohatě nějaká klasická LEDka :idea:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Otázkou je, jak moc se 3D v domácnostech uchopí. Když jsem viděl na internetu prototyp první televize na světě s rozlišením 7680 x 4320 pixelů (4320p) a úhlopříčkou 85", trochu mi spadla čelist. Bohužel pro takovou TV neexistuje obsah a je ho ještě méně, než pro 3D. Prý se TV s rozlišením 4320p začnou běžně prodávat až okolo roku 2020. Otázkou je, proč takový prototyp existuje již dnes. Nicméně to na mě dělá lepší dojem, než 3D a být UPC, soustředím se hlavně na nabídnutí co nejvíce HD kanálů v dobré kvalitě, než příležitostní 3D, které jen ukáže, že to "jde" a že UPC na to "má". Protože upřímně - ani ve světě těch 3D kanálů moc není. Těch plnohodnotných 3D stanic je opravdu zatím málo - ESPN 3D, Sky 3D, 3Net, Foxtel 3D, Eurosport 3D, High TV a to je asi tak všechno. Čili, abych to shrnul... I když se mi líbí, že UPC je schopno 3D v nějaké podobě nabízet, nemyslím si, že tento způsob vysílání má v současnosti, alespoň u nás, budoucnost a fandím spíše rozvoji HD. Myslím, že letos o Vánocích by se ta situace ale u nás mohla zlepšit.

  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja bych se na to podival z jine strany, jak casto kupujete novy televizor, jednou za 5-10 let, nebo i vice,

tak pokud na to mate, proc si rovnou nekoupit moderni dobre vybaveny stroj, kdyz uz neni zase o moc drazsi nez bezny obycejny,

dneska usetrite koupite neco levnejsiho a za rok ci dva budete litovat ze jste tech par korun nepriplatil za lespi model.

Myslim ze nabidka 3D bude urcite narustat a ne jen jako televizni kanaly , ale take na Blue-ray discich a internetu.

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Pajabrunn

Dnes sem jen tak projížděl kanály a najednou vidím že je tam Eurosport 3d HD. To je už tam delší dobu? A bude ve 3d vysílat vše?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda
Dnes sem jen tak projížděl kanály a najednou vidím že je tam Eurosport 3d HD. To je už tam delší dobu? A bude ve 3d vysílat vše?

Je to tam od začátku Roland Garros a po skončení tenisu zase z nabídky zmizí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Pajabrunn

To Jack_6428: Za to můžu já. Jelikož mám jen základní Handan a nedívám se zrovna často co a jak kdy přibývá tak mě to dnes ráno trochu překvapilo. Jinak dík oboum výše za vysvětlení..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...