Přejít na obsah

TV Philips 32PFL7695H/12 a CA modul


Návštěvník Turbo-zelva

Doporučené příspěvky

Návštěvník Turbo-zelva

Ahoj, po zakoupení nové TV Philip 32PFL7695H/12 a propojení s dodávaným STB od UPC(umožňuje pouze propojení přes scart, HDMI výstup tento STB nemá) mám nekvalitní rozostřující se obraz. Proto vážně uvažuju o Ca modulu. Nemá někdo zkušenosti s tímto televizorem a Ca modulem? Díky za případnou odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lokomotiwa

Ahoj, mám Philipse 40PFL8605H + CA modul a vše funguje bez problémů, včetně HD programů. Doporučuji nejdřív zkusit naladit programy bez CA modulu. 99% kanálů je kódovaných, ale naladit by jsi je měl. Některé kanály jako např. ČT24, Prima Cool, UPC info a snad ještě nějaké kódovány nejsou a měly by ti jít normálně pustit. Pokud tomu tak je, pak asi pak není důvod k obavě CA modul zakoupit. Určitě si ověř, zda má televizor DVB-C tuner a slot na CA modul. Já jsem modul zakoupil a určitě nelituju 1.500,-Kč, které jsem za něj dal (už jen proto, že můžu přijímat HD kanály a nemusím platit 150,- korun měsíčně za další krabičku). Zapůjčený set-top-box od UPC jsem využil pro druhou televizi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Turbo-zelva

CI slot má TV z boku a DVB-C zřejmě taky, protože na seznamu kanálů bez zapnutého set-top-boxu jdou kromě analogových a digitálních kanálů i některé HD programy (ČT, Nova, Prima). Bez DVB-C by přece bez zapnutého STB nešly, je to tak?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lokomotiwa

Přesně tak. Já mám možnost někde v nastavení určit, zda chci DVB-T, či DVB-C. Měl by jsi naladit všech asi 110 kanálů, jako na set-top-boxu od UPC. Všechny budou kódovaný, kromě asi pěti. Tím si ověříš, že můžeš přijímat dig. kanály od UPC. Pokud má TV i CI slot, tak budeš moci po zakoupení CI slotu a karty od f.Lica kanály dekódovat, podle tvých předplacených služeb. UPC posílá po kabelu i kanály, které vysílají pozemně ve čtyřech multiplexech v normě DVB-T. Pokud máš tedy televizor nebo set-top-box s DVB-T tunerem, můžeš toto využít a nemusíš někde instalovat vlastní anténu pro příjem poz. dig. vysílání. Takže opakuji, někde v nastavení přepni, že chceš použít tuner DVB-C (pokud ho tetdy tvůj TV má) a zkus naladit všechny kanály jako na tvém set.top-boxu od UPC.

 

Jinak jsem se díval na stránky philips.cz a podle všeho by tvůj TV měl DVB-C tuner mít. Takže by to mělo fungovat bez problémů. Kvalita obrazu je podle mého subjektivního názoru z televizoru určitě lepší, než ze set-top-boxu od UPC.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...