Jump to content

Featured Replies

Posted

Dobrý den, mám televizor Samsung LE32B554M2W, který podporuje FullHD a MP4. U UPC mám základní nabídku programů. V počítači mám DVB-T tuner, který najde programy, které mám na televizi a navíc i HDTV verzi některých z nich (Nova HD, Prima HD, atd..), ale na televizi je nemůžu najít (naladit). Čím to je? Děkuji

To bude asi tím, že ta televize umí buď DVB-T nebo DVB-C ale ne obojí najednou.

Obdobně to mám na Sony. Buď nastavím a naladím DVB-C, nebo DVB-T. Obě digitální verze současně si není TV schopna zapamatovat.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice

To snad ne. Když jsou naladěné tunery DVB DVB-C a DVB-T postačí je pouze přepnout, ne?

U starších modelů ne :-(

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha

To znamená tedy, že můžu mít programy jako mám teď nebo jen při novém ladění mít jen ty HDTV, ale ne oba současně? Docela nepraktické

mluvíme o přepínání mezi DVB-T a DVB-C ne mezi SD a HD programy

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha

ale já mám jen DVB-T

Píšeš, že máš základní nabídku UPC, to znamená, že máš základní nabídku DVB-C plus nabídku v normě DVB-T (pozemní vysílání včetně Multiplexu4, ve kterém jsou také 2 HD programy ČT HD a Nova HD)

Tvoje TV umí naladit buď programy DVB-T nebo DVB-C, ne obojí najednou. Teď je otázka jakou normu máš naladěnou aktuálně v TV? Pokud DVB-C, pak by důvod tvého problému mohl být ten, že tvá zákl. nabídka DVB-C neobsahuje ČT HD a Nova HD.

Zkus naladit TV od začátku, četl jsem návod v angl. , zmiňují tam, že na začátku musíš v menu vybrat "air" venkovní anténa (pozemní vysílání DVB-T) nebo "cable" (DVB-C).

zítra vyzkouším :wink:

Up:

Už to fachá, díky moc. Nvíte jak to bude s Prima Love, jestli bude v základním balíčku UPC?

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague