Posted February 9, 201114 yr Dobrý den, potřeboval bych poradit. Musím přejít na digitální televizi, protože mi UPC vypne analogovou a potřebuji v domácnosti zapojit tři televizory. Na UPC mě řekli, že půjčují jen dva STB a že prý stačí, abych si koupil SMiT Conax Chipset Pairing CAM a pojede mě dig. televize i na té třetí. Je to pravda? A jak je to pak se zásuvkou? Nemusí nainstalovat další? Třetí televizor je Samsung le32c450 a tím pádem by němel být problém vložit tam tu kartu. Předem děkuji za odpověď
February 9, 201114 yr Pokud máš již teď signál na těch 3 TV tak nic dalšího instalovat nemusíš. Ke dvěma TV dáš STB a do Samsungu koupíš modul Conax na http://www.dvb-c-shop.cz/ (k tomu je v dodávce karta). V tomto TV to chodí bez problémů Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
February 9, 201114 yr Pokud máš již teď signál na těch 3 TV tak nic dalšího instalovat nemusíš. Ke dvěma TV dáš STB a do Samsungu koupíš modul Conax na http://www.dvb-c-shop.cz/ (k tomu je v dodávce karta). V tomto TV to chodí bez problémů Tak to je SUPER. Diky za odpověď.
February 9, 201114 yr A ja jen dodam ze pokud nekomu UPC tvrdi ze mu vypne analog, tak to neni pravda, protoze se vypina pouze analogova nabidka Klasik, nabidka zakladnich programu MINI bezi stale dal, takze pokud si vystacite s 10-15 ti zakladnimy kanaly, tak ani STB nepotrebujete. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
February 9, 201114 yr Jsem zvědav, kolik prostoru vypnutí analogového klasiku pro DVB-C přinese, protože kvalita některých kanálů jde pomalu do kopru. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
February 27, 201114 yr Vím že přicházejí informace do karty ale co nazpátek chodijou taky nějaké info nazpět upc? Třeba když blbne přístroj atd.
February 27, 201114 yr Ne, jedna se o jednosmernou komunikaci. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
February 27, 201114 yr Opravdu nechodijou žádné iformace nějak se mi to nezdá. Musijou chodit např jestli je karta funkční a kde se nachátí. Jestli to tak je a nějak mi blbne přístroj nedokáže upc zjistit jestli je chyba v přístroji nebo kartě.
February 27, 201114 yr Nic takoveho operator na dalku zjistit nemuze, to lze pouze u nastaveni internetu, kde je pochopitelne obousmerna komunikace. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno