Posted February 6, 201114 yr Dobrý den.Prosím může mi někdo poradit jak docílím toho abych nahraný program z TV na Kaon KCF-3000HCO, mohl přenést na DVD, DMR-EH57 (pro vypálení na medium). Je zapotřebí propojit Kaon KCF-3000HCO s DVD rekordérem ¨,kabelem skart nebo HMDI? Pozn. Doposud mám jen propojení - DVD rekorder s TV Panasonic se Scart kabelem,to asi nestačí nebo je propojení chybné?Děkuji za snahu odpovědít.
February 6, 201114 yr DVD propoj s Kaonem, pokud ma tvoje DVD HDMI vstup, tak bude urcite lespi, jinak pouzij scart kabel a na DVD pak dej nahravat z externiho zdroje. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
February 7, 201114 yr Děkuji,ale právě jsem zjistil že Kaonem má jen jeden(vstup,výstup) pro HDMI kabel,mohu použít rozdvojku pro HDMI? Děkuji
February 7, 201114 yr Rozdvojky se vyrabeji, ale jestli bude funfovat zjist az to zapojis Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
February 7, 201114 yr 1) Není nahrávání přes HDMI blokováno ? 2) Existuje nějaký HD rekordér se vstupem(ne výstupem) HDMI ? Myslím si že 1) ANO a 2) NE Zbývá asi jen SCART?
February 7, 201114 yr Mám podobný problém -přechod na digitál mě teprv čeká-řeším to na foru Analogová televize