Posted December 13, 201014 yr Kolik nás tu je, kterým se youtube už poslední měsíc dost seká? Dříve kdykoli klidne 720p/1080p video z youtube bez sekání, ale poslední cca měsíc můžu stahovat minutovej klip 360p klidne deset minut... (Aktuální) zmínky o tom samém jsem nasel i jinde, třeba tady. Dělá se s tím něco? Nevíte?
December 13, 201014 yr Třeba to, že je to poskytovatel připojení? V youtube samotném problém není. (odzkoušeno přes mobil s HSDPA od O2)...
December 13, 201014 yr ono taky záleží na tom, kdy se zkouší a co se zkouší... 1080p videa sou docela porod ve večerních hodinách, v nízkym rozlišení se to dá zkousnout... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
December 13, 201014 yr Ne, právě že i nízké rozlišení je porod. A přitom dřív u YouTube nikdy nebyl problém ani s FullHD...
December 13, 201014 yr a že teď najednou je, tak za to může upc? někde sem čet, že každou minutu se na youtube nauploaduje několik (desítek) hodin videa... a tohle sou důsledky - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
December 13, 201014 yr Ne pane, to nejsou žádné důsledky. Problém je u UPC. Jen se ptám kolik dalších uživatelů má stejný problém.
December 13, 201014 yr kde konkrétně u upc? proč mi videa v nízký kvalitě jedou relativně rychle, ale 1080p vůbec? pokud ve stejnou dobu dělám test rychlosti, všechno je v pořádku... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
December 13, 201014 yr Vy máte ale úplně jiný problém. - Videa s nízkým rozlišením vám jdou. Mě ani ty ne. A přitom jdou ta samá ve stejné chvíli v pořádku přehrávat s jiným připojením. A servery Googlu mají kapacitu určitě dostatečnou, pokud narážíte na toto.
December 13, 201014 yr upc má taky kapacitu dostatečnou, když 1080p video mi nejede a o minutu pozdějc mám na speedtestu i ftp 100/10... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha