Posted December 11, 201014 yr Ahoj, budu si zařizovat po nové roce UPC Internet ( 10 ). Dnes jsem byl u známých, kteří mají od UPC i kabelovou TV ( DVB-C Standard ) + mají i připojenou TV klasika koax, kvůli analogu a DVB-T od UPC. Na tom DVB-T od UPC mě právě zaujalo to, že jsou zde nekódovaně šířeny i HD programy ( Nova HD, CT HD, Barrandov HD, Prima HD ) . Já osobně mám doma danou venkovní antenu pro příjem DVB-T ale nechytnu HD ( jsem již daleko a bez přímé vidtelnosti ). Na pár stránkách jsem se i dočetl, že pokud si člověk zřídí od UPC internet, je zde možnost nechat si zdarma zavést i analog. TV. Zajímalo by mě, jestli je i zde pouštěn do kabelu onen DVB-T signál ( pravděpodobně spolu s DVB-C ) ? JDe mi právě o ony HD programy dostupné v DVB-T . Díky.
December 11, 201014 yr analog zdarma k internetu už nějakou dobu neni... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
December 11, 201014 yr OK, ale UPC šíří v síti i DVB-T vysílání, o to mi jde. Nejde mi o to jejich DVB-C se STB.
December 11, 201014 yr OK, ale UPC šíří v síti i DVB-T vysílání, o to mi jde. Nejde mi o to jejich DVB-C se STB. Ano šíří DVB-T. Zatím je to testovací provoz. Ale musíš využívat službu televize jinak ti nepůjde ani to DVB-T. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
December 11, 201014 yr Ale stačí využívat stále jen Analog, ne ? Ano. Ale jelikož se jedná o výše zmíněný testovací provoz tak Vám zatím to DVB-T nikdo nezaručí. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
December 11, 201014 yr Tak to mě zase tolik netrápí , pořád lepší než ten jejich Handan . U nás ve měště toto vysílání je dostupné. Jen by mě ještě zajímalo, chystá se nějaká akce, kde by byl onen balíček net + analog. TV ? Příp. dá se toto nějak vyhandlovat, aby byla nižší cena ?
December 11, 201014 yr chystá se nějaká akce, kde by byl onen balíček net + analog. TV ? nechystá, tyhle balíčky sou už pryč, mám dojem, že od listopadu... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha