Posted November 9, 201014 yr Při nastavení sdílení složky (o vlastníky ani politiky zde nejde, vše funguje) jsou data složky bez problémů dostupná všem, kdo mají přístup. Problém je pouze v tom, že "ruka", "ručička", která se při nastavení sdílení objeví pod ikonou složky, se prostě neobjeví, takže základní přehled o sdílených složkách, takříkajíc "na první pohled", chybí. Předpokládám, že půjde o zásah do Registry či podobný. Bohužel neznám, jak tento problém, který mi na OS W7 vadí, odstranit. OS je v perfektním stavu, čistý, nezavirovaný, funkční. Děkuju za pomoc
November 9, 201014 yr Stejne, jako ses uz ptal i na zive. Je to tak defaultne. Pri zvetseni te ikony je tam misto rucicky takovy zeleny drat (nebo co to je)...? - - - CA modul OVA
November 9, 201014 yr Docela jsi mi vyrazil dech. Podívám se na to, ale nezdá se mi to. Na Visty ta ruka je, a myslím že ty dva OS tak "daleko" od sebe nebudou. Přesto to prověřím a ozvu se. Díky
November 9, 201014 yr Tu to mas: http://www.sevenforums.com/network-shar ... nd-go.html - - - CA modul OVA