Posted November 2, 201014 yr Zdravim, chcem sa spytat, ked uz mam uzatvorenu zmluvu na 12mes na balicek NET 10mbs+starter+basic za 594 Kc, je mozne zmenit tento balicek napr. na net 25 mbs + starter ? Vidim, ze je tu vela predajcov, pomohol by mi s tym niekto ? dik moc martin
November 2, 201014 yr služby nerušíš, jenom navyšuješ, tak by to jít mělo za 699 kč měsíčně + telefon... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
November 11, 201014 yr Zdravím, chtěl jsem si aktivovat balíček Fiber 25 + dig standart za 899,- , ale při objednávce mi to píše, že neni na mé adrese dostupné, přitom dostupnost služeb tam je. Momentálně mám tarif Easy 15M + analog klasik. Mám to zkusit přes tel. operátora? děkuji
November 11, 201014 yr Zdravím, chtěl jsem si aktivovat balíček Fiber 25 + dig standart za 899,- , ale při objednávce mi to píše, že neni na mé adrese dostupné, přitom dostupnost služeb tam je. Momentálně mám tarif Easy 15M + analog klasik. Mám to zkusit přes tel. operátora? děkuji Můžete budete to mít i dříve vyřízeno. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx