Posted October 17, 201014 yr Ahoj, v brzké době budu měnit svého stávajícího WIFI ISP za UPC. Je zde v našem domě dostupná i optika 10/10 bez agregace a FUP za 500 kč, ale je tam instalační poplatek 2000 kč a já jsem na ně bohužel žádné reference neslyšel, takže nechci vyhodit 2K za špatnou šlužbu. Proto jsem se rozhodl pro osvědčené UPC. Jaké jsou zkušenosti s touto společností v lokaltě Kolín ? Myslím tím, jak jsou tady na tom s blokováním torrentů, FTP služeb ( rapidsahre, hotfile atd ... ) . Dále by mě zajímaly nějaké věci k samotné instalaci. PC je od zásuvky vzdálený přes jednu místnost, takže nastává otázka, jestli nechat modem v předsíni a natáhnout dlouhý UTP kabel ( není tam doufám nějaký limit na délku kabelu, která když se přesáhne, tak bych si další metry kabelu platil sám nebo je to vše součástí instalace ? ) nebo natáhnout dlouhý koaxiální kabel ( cirka 11 metrů ) ? Co z těchto dvou variant bude lepší ? BTW, dá se někde zjistit, kdo je developer pro Kolín ? Chtěl bych nějakou slevičku, ale nevím, koho kvůli tomu kontaktovat. Díky moc za odpověďi .
October 17, 201014 yr Ahoj, v brzké době budu měnit svého stávajícího WIFI ISP za UPC. Je zde v našem domě dostupná i optika 10/10 bez agregace a FUP za 500 kč, ale je tam instalační poplatek 2000 kč a já jsem na ně bohužel žádné reference neslyšel, takže nechci vyhodit 2K za špatnou šlužbu. Proto jsem se rozhodl pro osvědčené UPC. Jaké jsou zkušenosti s touto společností v lokaltě Kolín ? Myslím tím, jak jsou tady na tom s blokováním torrentů, FTP služeb ( rapidsahre, hotfile atd ... ) . Dále by mě zajímaly nějaké věci k samotné instalaci. PC je od zásuvky vzdálený přes jednu místnost, takže nastává otázka, jestli nechat modem v předsíni a natáhnout dlouhý UTP kabel ( není tam doufám nějaký limit na délku kabelu, která když se přesáhne, tak bych si další metry kabelu platil sám nebo je to vše součástí instalace ? ) nebo natáhnout dlouhý koaxiální kabel ( cirka 11 metrů ) ? Co z těchto dvou variant bude lepší ? BTW, dá se někde zjistit, kdo je developer pro Kolín ? Chtěl bych nějakou slevičku, ale nevím, koho kvůli tomu kontaktovat. Díky moc za odpověďi . Dobrý den, pokud máte SIPO a zvolíte ho jako způsob placení tak za zapojení zaplatíte 1Kč. Jinak je to 252Kč. Standardní instalace počítá s kabely do 10M čili by jste nic připlácet neměl. A co se týče objednávky služeb tak doporučuji buď přes SZ kontaktovat uživatele Slamb zde na fóru a nebo provést online objednávku. Co se týče instalace tak Vám technik řekne co je nejlepší. Obecně je lepší tahat UTP kabel než koax. Blokování torrentů a dalších služeb prý není přímo ale mají nastavenu nižší prioritu. Poslední věta je spíše spekulace. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
October 17, 201014 yr Ahoj, v brzké době budu měnit svého stávajícího WIFI ISP za UPC. máš tam soukromou zprávu http://www.upczone.cz/privmsg.php?folder=inbox - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
October 17, 201014 yr esquire: trapná závist a offtopic k tomu...! - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha