Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Ahoj, v brzké době budu měnit svého stávajícího WIFI ISP za UPC. Je zde v našem domě dostupná i optika 10/10 bez agregace a FUP za 500 kč, ale je tam instalační poplatek 2000 kč a já jsem na ně bohužel žádné reference neslyšel, takže nechci vyhodit 2K za špatnou šlužbu. Proto jsem se rozhodl pro osvědčené UPC. Jaké jsou zkušenosti s touto společností v lokaltě Kolín ? Myslím tím, jak jsou tady na tom s blokováním torrentů, FTP služeb ( rapidsahre, hotfile atd ... ) .

Dále by mě zajímaly nějaké věci k samotné instalaci. PC je od zásuvky vzdálený přes jednu místnost, takže nastává otázka, jestli nechat modem v předsíni a natáhnout dlouhý UTP kabel ( není tam doufám nějaký limit na délku kabelu, která když se přesáhne, tak bych si další metry kabelu platil sám nebo je to vše součástí instalace ? ) nebo natáhnout dlouhý koaxiální kabel ( cirka 11 metrů ) ? Co z těchto dvou variant bude lepší ?

BTW, dá se někde zjistit, kdo je developer pro Kolín ? Chtěl bych nějakou slevičku, ale nevím, koho kvůli tomu kontaktovat.

Díky moc za odpověďi :) .

Odesláno
Ahoj, v brzké době budu měnit svého stávajícího WIFI ISP za UPC. Je zde v našem domě dostupná i optika 10/10 bez agregace a FUP za 500 kč, ale je tam instalační poplatek 2000 kč a já jsem na ně bohužel žádné reference neslyšel, takže nechci vyhodit 2K za špatnou šlužbu. Proto jsem se rozhodl pro osvědčené UPC. Jaké jsou zkušenosti s touto společností v lokaltě Kolín ? Myslím tím, jak jsou tady na tom s blokováním torrentů, FTP služeb ( rapidsahre, hotfile atd ... ) .

Dále by mě zajímaly nějaké věci k samotné instalaci. PC je od zásuvky vzdálený přes jednu místnost, takže nastává otázka, jestli nechat modem v předsíni a natáhnout dlouhý UTP kabel ( není tam doufám nějaký limit na délku kabelu, která když se přesáhne, tak bych si další metry kabelu platil sám nebo je to vše součástí instalace ? ) nebo natáhnout dlouhý koaxiální kabel ( cirka 11 metrů ) ? Co z těchto dvou variant bude lepší ?

BTW, dá se někde zjistit, kdo je developer pro Kolín ? Chtěl bych nějakou slevičku, ale nevím, koho kvůli tomu kontaktovat.

Díky moc za odpověďi :) .

Dobrý den,

pokud máte SIPO a zvolíte ho jako způsob placení tak za zapojení zaplatíte 1Kč. Jinak je to 252Kč. Standardní instalace počítá s kabely do 10M čili by jste nic připlácet neměl. A co se týče objednávky služeb tak doporučuji buď přes SZ kontaktovat uživatele Slamb zde na fóru a nebo provést online objednávku. Co se týče instalace tak Vám technik řekne co je nejlepší. Obecně je lepší tahat UTP kabel než koax. Blokování torrentů a dalších služeb prý není přímo ale mají nastavenu nižší prioritu. Poslední věta je spíše spekulace.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Slamb: Trapne vtirani se...!

Odesláno

esquire: trapná závist a offtopic k tomu...!

:lol:

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Slamb: Diky bohu ti nemam co zavidet.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague