Jump to content

Featured Replies

Posted

Dobrý den.

Mám setop box CV 7000HD. A při startu mi pořád píše (no asi jednou z 50, nic nepíše), že je chyba karty. Tato hláška zmizí přepnutí kanálu zmáčknutí INFA na ovladači. Restartem setoboxu, nebo někdy i sama. Pak vše hraje tak jak má. A chtěl jsem se zeptat. Jestli v tom není nějaký trik, anebo je to prostě tak a dělá to každému. Popřípadě, jestli by mi pomohlo koupit si nějaký sám (co to nedělá) a tento vrátit UPC. Chtěl bych HD – protože mám HD televizi. S harddiskem nepotřebuji. Ten mám jako video samostatně.

Předem děkuji za rady.

Normalne by to delat nemelo, zkus vyndat kartu a znovu ji tam vlozit, treba to pomuze.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Právě, že nepomohlo. Proto přemýšlím, jestli není to co prodávají za 4400 lepší. A nakonec bude můj.

Ja myslim ze to vyjde nastejno, zatim zde ale zkusenosti s Kaonem KCF-S270 HD Zapper nikdo nepsal, takze presne nevim.

Kazdopadne ten STB muzes reklamovat a dastanes pravdepodobne novy.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Aha. Právě, že mám ještě jednu TV Samsung v kuchyni. A tam jsem si koupil kartu. A nějak jsem se namlsal. Hraje perfektně, načítá ihned. Žádný problém.