Posted July 25, 201014 yr Ahoj lidi. Zdravím vespolek. Mám prosbu. Dříve než si vpálím kulku do hlavy. Můžete mi někdo sdělit e-mailovou adresu na UPC ? Potřebuji nějaké informace, ale nejsem zákazníkem. Již asi hodinu se pokouším získat nějaký kontakt, ale všude vyžadují číslo smlouvy a pod. Předem díky. Zoufalý a pěkně vytočený člověk. ..... Rolling Eyes
July 25, 201014 yr Nevim, jestli ti to pomuze, ale odpovedi chodily z tohoto emailu: klientske.centrum@upc.cz - - - CA modul OVA
July 25, 201014 yr Myslím, že jistější je webový formulář http://www.upc.cz/kontakt/ a po pravdě odpovědět na otázku, "Jste již zákazníkem UPC?" NE. V tom případě se žádné klientské číslo smlouvy nemusí vyplňovat. Edited July 25, 201014 yr by Jaku
July 25, 201014 yr no nepomůže... jedině přes kontaktní formulář, tam stačí zaškrtnout u položky ste již zákazníkem > ne a žádný číslo se vyplňovat nemusí... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
July 25, 201014 yr edit:tak koukam do jine rubriky kolega chtel sice kontakt na upc,ale na sat TV,to mel napsat hned.
July 26, 201014 yr Napsal jsem to jinam, to je fakt. Jinak díky za radu, Zkusím ještě tuhle možnost. Psal jsem i na zákaz. centrum a tam mě opět na ty samé formuláře. Opravdu bezva odborná rada. Snad tohle vyjde. Díky všem.