Posted May 11, 201014 yr 1.Lze aktualizovat ručně,nebo musím počkat až mi kaon aktualizaci nabídne sám? Popřípadě jak nastavit. 2.Někdy u HDprogramů mám po stranách černý pruhy.Nastavení mám 16:9 a auto,zkoušel jsem všechno ale pořád nic.Dělá to jen u některých pořadů na všech HD. 3.Po přepnutí do menu vždy vypadne zvuk.Musím zap.-vyp a naskočí.Pomůže propojení s tv optikou? 4.Čím propojit aby mi šel zvuk přes domácí kino.U Handan 5000 to šlo když jsem na dvd nastavil tv-audio a u kaonu nic.Dvd nemá optiku jenom L-R audio 5.Informační okno nikdy nezmizí (mám nastaveno 5sekund) vždy musím exitem.Dost to obtěžuje. Díky za každou radu.
May 11, 201014 yr Pro ten zvuk musíte použít redukci scart/cinch a zapojit to do cinch vstupu zesilovače.
May 11, 201014 yr 1. Oboje, aktualizuje se s vychoziho nastaveni - kmitocet, SR. 2. HD vysilani jede vzdy v 16:9, takze pokus je program v 4:3, tak jsou logicky po stranach cerne pruhy. 5. To bohuzel plati jen pro okno ,ktere se objevuje prei prepinani kanlu pomoci tlacitek CH+-, snad to v dalsim FW opravi. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno